Κάθεσαι; Affleck-Lopez βγαίνουν από το ίδιο σπίτι και έχουμε φωτογραφία «φωτιά»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κάθεσαι; Affleck-Lopez βγαίνουν από το ίδιο σπίτι και έχουμε φωτογραφία «φωτιά»

Η «επανασύνδεση» του ζευγαριού αυτού μπορεί να μας τρελάνει.

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τη μέρα που μάθαμε πως η Jennifer Lopez βγαίνει και πάλι με τον Ben Affleck. Ο χωρισμός της από τον Alex Rodriguez έγινε θέμα συζήτησης σε όλα τα tabloids, ενώ οι φήμες πως την απάτησε με τη Madison LeCroy έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Λογικό ήταν κάποια στιγμή να φτάσουν και στα αυτιά της.

Τι και αν ο Alex προσπάθησε να την πείσει για το εντελώς αντίθετο; Τι και αν ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο να τη βρει και να παλέψουν να φτιάξουν τη σχέση τους; Η Jen είχε πάρει την απόφασή της και ήταν οριστική. Λίγο αργότερα μάλιστα επέστρεψε και το δαχτυλίδι του αρραβώνα της.

Και τότε ήταν που μάθαμε για τις στενές επαφές της με τον Ben Affleck. Στις αρχές Μαΐου η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck πυροδότησαν φήμες επανασύνδεσης, όταν ο φακός απαθανάτισε τον Ben να επιβιβάζεται στο λευκό SUV της JLo και να πηγαίνει στο σπίτι της. Λίγες ημέρες αργότερα έκαναν και διακοπές μαζί, ενώ σήμερα έχουμε ένα update άκρως τρελό που θα πείσει ακόμη και τους πιο άπιστους.

Μετά την απόδραση τους στη Montana, Lopez και Affleck απαθανατίστηκαν μαζί στο Miami της Florida. Στη φωτογραφία που έχει στα χέρια του το People η Jennifer φαίνεται να έχει ένα μεγάλο χαμόγελο ενώ ο Ben στέκεται πίσω της.

Και αυτή είναι και η πρώτη «επίσημη» θα λέγαμε φωτογραφία τους από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα νέα για την επανασύνδεσή τους. Δεν γίνεται να μην έχεις πειστεί ακόμη.


https://www.instagram.com/p/CPP1p-qtANi

Ο πρώην εκπρόσωπος της Jennifer Lopez πάντως μιλά για πιθανή ανανεωμένη σχέση της με τον Ben Affleck, και πια όλα είναι πιθανά.