Άγριες Μέλισσες: Είδαμε τη Δανάη Λουκάκη με crop top και ήταν πιο όμορφη από ποτέ (pics)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Είδαμε τη Δανάη Λουκάκη με crop top και ήταν πιο όμορφη από ποτέ (pics)

Αδυνατισμένη και κούκλα στο κέντρο της Αθήνας.

Παρακολουθώντας δύο χρόνια, κάθε βράδυ ανελλιπώς Άγριες Μέλισσες, νιώθουμε πως είμαστε πια φίλοι με τους πρωταγωνιστές. Έχουμε δεθεί με τους χαρακτήρες και τα πρόσωπα, και κάθε φορά που τους βλέπουμε εκτός Διαφανίου μας φαίνεται εξαιρετικά περίεργο.

Και αυτό ακριβώς συνέβη μόλις είδαμε τις φωτογραφίες της Δανάης Λουκάκη (ή Παγώνας Τόλλια, αν προτιμάς) στο κέντρο της Αθήνας. Η Δανάη υποδύεται στη σειρά τη σύζυγο του κοινοτάρχη (Δημήτρης Πλαΐνης) και είναι ομολογουμένως εξαιρετική στον ρόλο της.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως έχοντας στο μυαλό μας μια εντελώς διαφορετική εικόνα της μας φαίνεται περίεργο όταν τη βλέπουμε στην πραγματική ζωή της. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Δανάη Λουκάκη στο κέντρο της Αθήνας σε βόλτα της και λίγο έλειψε να μην την αναγνωρίσουμε.

Με τα μαλλιά της κάτω και εντελώς σγουρά και με crop top, είδαμε μια Παγώνα που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τελευταία δύο χρόνια.

Τη βρήκαμε πάντως εξαιρετικά όμορφη και ίσως αδυνατισμένη. Από την άλλη ίσως απλά να της προσθέτουν όγκο τα ρούχα που φοράει προκειμένου να δείχνει πιο ταιριαστή στο κλίμα της εποχής.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.