Άγριες Μέλισσες: Ο Άγγελος κάνει πρόταση γάμου στη Σοφούλα κι έχουμε τις αντιδράσεις (vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Ο Άγγελος κάνει πρόταση γάμου στη Σοφούλα κι έχουμε τις αντιδράσεις (vid)

Για να δούμε αυτή τη φορά θα έχει αίσιο τέλος;

Έχουν περάσει τρεις ολόκληρες ημέρες από τότε που παρακολουθήσαμε το τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών. Και δεν θα σου κρυφτούμε, ακόμη δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τον θάνατο του Αλέξη Γραμματικού, αλλά και τη σπαρακτική αντίδραση της Πηνελόπης, μόλις ο αστυνόμος Σπανός της ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα.

Μπορεί Αλέξης και Πηνελόπη να ήταν χωρισμένοι στα τελευταία επεισόδια, όμως ο έρωτάς τους και η αγάπη τους ήταν από τις πιο όμορφες μέσα στη σειρά. Πλέον δεν θα βλέπουμε τον Αλέξη στο Διαφάνι, έχει μείνει όμως ακόμη ένας πραγματικός «ήρωας» και αυτός δεν είναι άλλος από τον χωροφύλακα, Άγγελο και εγγονό του Νέστωρα.

Ο Άγγελος ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τη Σοφούλα, την κόρη του κοινοτάρχη από την πρώτη στιγμή που την είδε. Και μπορεί εκείνη να του έψησε αρκετά το ψάρι στα χείλη, φαίνεται όμως πως η ιστορία τους θα έχει αίσιο τέλος. Μετά τη διάσωσή της από τα χέρια του Βόσκαρη, και την επιστροφή της από το μοναστήρι, τα δύο νεαρά παιδιά έχουν έρθει πιο κοντά και πάλι, και όπως αναφέρουν τα spoilers θα έχουμε σίγουρα πρόταση γάμου, ναι ξανά, και αυτή τη φορά στην πλατεία του χωριού.

Η Σοφούλα θα πει το πολυπόθητο «ναι» στον Άγγελο, και ήδη μαντεύουμε τους χορούς και τα πανηγύρια που θα στηθούν, έχουμε όμως τις πρώτες αντιδράσεις. Ή τουλάχιστον ένα περίπου δείγμα από αυτές.

Ο Νίκος Λεκάκης ή αλλιώς Άγγελος Φαναριώτης έκανε ένα story στο Instagram account του και μας έδειξε την αντίδραση της Παγώνας (Δανάη Λουκάκη) στο άκουσμα της πρότασης γάμου και της θετικής απάντησης.

Πάτησε το play στο βίντεο για να τη δεις κι εσύ και θα καταλάβεις τι θα συμβεί στο Διαφάνι.