Kim Kardashian: Επέτειος γάμου με κλάματα - «Δεν μιλάνε πια με τον Kanye»

Κατερίνα Ιωακείμ
Kim Kardashian: Επέτειος γάμου με κλάματα - «Δεν μιλάνε πια με τον Kanye»

Δύσκολη μέρα για τους Kimey η σημερινή! - Η Kim πάντως πρόλαβε να πετάξει τα καρφάκια της και να κάνει τον Kanye έξαλλο πάλι μαζί της 

Ένας γάμος παραμυθένιος ξεκίνησε από το παλάτι των Βερσαλιών (!), σφραγίστηκε με μια υπέρλαμπρη γαμήλια τελετή στο μαγευτικό Fort di Belvedere της Φλωρεντίας και έγινε πρωτοσέλιδη είδηση από τα media όλου του κόσμου. Επτά χρόνια μετά ό τι απέμεινε από αυτόν τον γάμο είναι ένα βουνό δημοσιευμάτων, πολλές, πάρα πολλές φωτογραφίες και ακόμη περισσότερες πληροφορίες (που δεν θέλαμε να τις ξέρουμε και όλες). Η Kim Kardashian και ο Kanye West έχουν σήμερα επέτειο γάμου αλλά δεν είναι πια μαζί.

Η δισεκατομμυριούχος βασίλισσα του ριάλιτι είναι πολύ στεναχωρημένη σήμερα και φρόντισε να ενημερώσει τα αμερικανικά media πως παρότι δέχεται κρούσεις από πολλούς εργένηδες από όλο τον κόσμο, η ίδια δεν νιώθει έτοιμη να βγει ραντεβού. Παρόλα αυτά «είναι πολύ καλύτερα από ό τι ήταν έναν χρόνο πριν» λέει η Kim αφήνοντας να εννοηθεί πως είχαν προβλήματα στον γάμο τους πολύ πριν καταθέσει αίτηση διαζυγίου, στις 19 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την ίδια δήλωση, η 40χρονη Kim προχωράει στη ζωή της αλλά είναι συντετριμμένη και κλαίει πολύ που ο γάμος της δεν πέτυχε: «Η Kim πάντοτε ήθελε έναν σύζυγο και μια οικογένεια αλλά όλο αυτό που συνέβη ήταν για το καλό όλων και έπρεπε να συμβεί. Πάντοτε θα αγαπάει τον Kanye και αυτό που είχαν ήταν πολύ αληθινή, πραγματική αγάπη».



Αυτό θα είναι το τρίτο διαζύγιο για την Kim μετά τον Damon Thomas ​(2000-2004)​ και τον Kris Humphries ​(2011-2013) ενώ με τον Kanye έχουν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί, (North 7 ετών, Saint, 5, Chicago, 3, και Psalm 1 έτους) για τα οποία έχουν αιτηθεί συνεπιμέλεια.

Ο 43χρονος Kanye βρίσκεται όλο αυτόν τον καιρό μακριά από το Los Angeles, στο ράντσο του στο Wyoming και έχει πολλά νεύρα με την Kim για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το διαζύγιό τους επικοινωνιακά.



Σύμφωνα πάντα με την Kim, δεν μιλάνε πια ούτε στο τηλέφωνο, παρά μόνο εάν υπάρχει λόγο που αφορά στα παιδιά τους.

«Είναι καλά και είναι χαρούμενη. Αφήνει πίσω της το παρελθόν και αφοσιώνεται στη δουλειά και στα παιδιά της. Επιτέλους μπορεί να γυρίσει σελίδα και νιώθει πολύ καλύτερα στην καθημερινότητά της. Είναι τόσο χαρούμενη. Πετάει στα σύννεφα. Είναι επιτέλους ελεύθερη να χαρεί, ο κόσμος ανοίγεται μπροστά της και δεν πρέπει πια να ανησυχεί για εκείνον», δήλωσε άνθρωπος του περιβάλλοντος της στο Hollywoodlife λίγο πριν η Kim φορέσει το πορτοκαλί μαγιό της και πάει για μια βουτιά...

Και κάπως έτσι ο Kanye West θα έχει γίνει έξαλλος, μέρα που είναι! Μήπως ήρθε η ώρα για ένα flash back στην μεγάλη τους ημέρα; Check την gallery:

* πηγή φωτογραφιών Instagram