Lopez-Affleck: Νέες photos κάνουν τον γύρο του διαδικτύου 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους (pics)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Lopez-Affleck: Νέες photos κάνουν τον γύρο του διαδικτύου 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους (pics)

Η επανασύνδεσή τους είναι προ των πυλών.

Μπορεί το 2021 να μην είναι η top αγαπημένη μας χρονιά μέχρι στιγμής, όμως το σίγουρο είναι πως θα τη θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμη. Και όχι αυτή τη φορά δεν θα φταίει η πανδημία, αλλά η πιο major επανασύνδεση στα χρονικά του Hollywood.

Τι και αν εδώ και τρία χρόνια περίπου περιμένουμε καρτερικά την επανασύνδεση των Braniston (aka Jennifer Aniston-Brad Pitt), αυτή όπως φαίνεται δεν θα συμβεί ποτέ. Έχουμε όμως την επανασύνδεση μιας άλλης Jennifer, της Lopez με τον Ben Affleck και αυτό είναι ό,τι πιο απρόσμενο έχουμε διαβάσει τον τελευταίο μήνα.

Από τις αρχές Μαΐου κυκλοφορούν οι φήμες για την επανασύνδεσή τους, όμως κανένας τους δεν έχει επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα. Τι να την κάνουμε όμως την επιβεβαίωση, όταν έχουμε τις φωτογραφίες;

Εχθές κυκλοφόρησε η πρώτη επίσημη παπαρατσική φωτογραφία των Bennifer, από τις διακοπές τους στο Miami στο σπίτι της JLo και εμείς ακόμη να συνέλθουμε. Και αυτό όπως αντιλαμβάνεσαι ήταν μόλις η αρχή. Ο φωτογραφικός τσάκωσε τους δυο τους στο μπαλκόνι της Jennifer, όχι δίπλα δίπλα αλλά στο ίδιο σημείο δύο διαφορετικές στιγμές και αυτό είναι αρκετό για να πειστούμε πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.


https://www.instagram.com/p/CPQM8E3BIav

17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους Jennifer Lopez και Ben Affleck είναι και πάλι μαζί και όσο έχουμε κοινές τους φωτογραφίες καμία επιβεβαίωση δεν μας ενδιαφέρει.