MasterChef 5: Οι νικητές της δοκιμασίας και τα σχόλια στο Twitter

MasterChef 5: Οι νικητές της δοκιμασίας και τα σχόλια στο Twitter

Οι μάγειρες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του #MasterChef 5 και οι αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Τον τρίτο ημιτελικό του MasterChef 5 παρακολουθήσαμε απόψε με τους παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού να μπαίνουν στην τελική ευθεία. Οι top 4 (Μαρίνα Ντεμολάι, Διονύσης Σαρακίνης, Μαργαρίτα Νικολαϊδη, Αλέξανδρος Συνοδινός) διεκδίκησαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό όπου θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του Έλληνα MasterChef και φυσικά το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Η Μαργαρίτα είχε το στρατηγικό πλεονέκτημα να ορίσει τα ζευγάρια που θα μονομαχήσουν στo τεστ δημιουργικότητας που απαιτούσε μαγειρική με κοινά υλικά. Κάθε παίκτης είχε στη διάθεσή του 6 υλικά και 60 λεπτά για να δημιουργήσει ένα πιάτο αντάξιο των περιστάσεων. Τα ζευγάρια διαμορφώθηκαν ως εξής: Μαρίνα και Διονύσης, Μαργαρίτα και Αλέξανδρος. O ανταγωνισμός «βάρεσε κόκκινο» ωστόσο οι κριτές ήρθαν αντιμέτωποι με δυνατές μαγειρικές προσπάθειες.

Το πιάτο της Μαργαρίτας (Λαχανικά με καπνιστό χέλι και κατσικίσιο χιόνι) ήταν καλύτερο από του Αλέξανδρου (Μωσαϊκό σολομού, τσιπς από καρότο και τζελ από εσαλότ) γι' αυτό συνέχισε να φορά τη λευκή ποδιά. Λίγο αργότερα το πιάτο του Διονύση (καρέ αρνιού με πουρέ καμένου κουνουπιδιού) συγκέντρωσε υψηλότερη βαθμολογία από εκείνο της Μαρίνας (σαμπαγιόν με καφέ,κρέμα και ζελέ φραμπουάζ). Οι νικητές από κάθε ζευγάρι (Μαργαρίτα- Διονύσης) θα διαγωνιστούν αύριο μεταξύ τους όπου θα προκύψει ο πρώτος φιναλίστ του μεγάλου τελικού.

Το μόνο που μένει είναι οι 2 διαγωνιζόμενοι να μαγειρέψουν σωστά, νόστιμα και να καταπλήξουν τους κριτές με τα πιάτα τους. Η συνέχεια επί της οθόνης!

https://www.instagram.com/p/CPToxIcqTlU

Δες επίσης: Αποχώρηση MasterChef: Τα σχόλια θέλουν τον Αλέξανδρο εκτός - Η άγνωστη λεπτομέρεια

https://www.instagram.com/p/CPTjXDTKp6m
https://www.instagram.com/p/CPTxVbLqV69

Πηγή φωτογραφιών: @masterchefgr

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικά από τα tweets που ξεχωρίσαμε μετά το σημερινό επεισόδιο για να πάρεις μια γεύση από τις αντιδράσεις των τηλεθεατών.