Αγγελική: Πέφτουν οι μάσκες για Αθηνά και Αγγελική και το Twitter παίρνει θέση

Αγγελική: Πέφτουν οι μάσκες για Αθηνά και Αγγελική και το Twitter παίρνει θέση

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις μεταξύ Αγγελικής και Αθηνάς γέμισαν επικά σχόλια στο twitter.

Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολούθησαν χθες οι τηλεθεατές. Η πολύ επιτυχημένη σειρά του Alpha «Αγγελική» κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον και οι εξελίξεις τρέχουν με χίλια.

Φωτιά το χθεσινό επεισόδιο, φωτιά θα είναι και αυτό που αναμένεται να δούμε απόψε. Το κουβάρι της πλοκής αρχίζει να ξετυλίγεται ραγδαία και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Λογικό είναι, αφού σε λίγο καιρό η σειρά θα ρίξει -δυστυχώς για εμάς που το αγαπάμε και το παρακολουθούμε- τίτλους τέλους.

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Δημήτρης ομολογεί στην Αθηνά ότι εκείνος έχει απαγάγει την Αγγελική πράγμα που τους φέρνει σε μεγάλη ρήξη. Η σκηνή όπου η μητέρα χαστουκίζει τον γιο της, αποδεικνύει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται εκείνη, έχοντας πια χάσει τον έλεγχο σε όλα. Η Αθηνά του λέει ότι θα το αναλάβει η ίδια από ‘δω και πέρα κι αυτός καλά θα κάνει να μείνει απ’ έξω.

aggeliki σειρα

Από το άλλο στρατόπεδο η αδερφή της Αγγελικής, η Ζωή αποκαλύπτει στο Μιχάλη το βίντεο που τράβηξαν μαζί με την Αγγελική, στο οποίο αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον βιασμό της αλλά και για όλα τα εγκλήματα των Αργυρών. Την ίδια στιγμή η Αγγελική στην αποθήκη προσπαθεί να πείσει τον Γιάννη να τη λύσει και του εγγυάται πως δεν θα τον μπλέξει στην υπόθεση. Τέλος η Άννα βρίσκει την Ιωάννα και της λέει ότι την άκουσε το μεσημέρι που μιλούσε με τον Αποστόλη και ότι στη συνέχεια πήγε και του ζήτησε να χωρίσουν.

Το επεισόδιο τελειώνει με την Αγγελική να έρχεται αντιμέτωπη στην αποθήκη με την Αθηνά και τον Δημήτρη. Η σκηνή σταματά τη στιγμή που η Αθηνά λύνει την Αγγελική από τα δεσμά με τα οποία την έχει καθηλώσει ο Δημήτρης λέγοντας της «Μην προσπαθήσεις να φύγεις γιατί τότε δε θα μπορώ να σε σώσω».


https://www.instagram.com/p/CPRK0jbh94_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και το σημερινό επεισόδιο είναι καταλυτικό. Και μόνο από το trailer καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για μια από τις πιο δυνατές σκηνές της σειράς.



Όπως ήταν αναμενόμενο οι χθεσινές εξελίξεις πυροδότησαν τα σχόλια στο twitter και οι fans της σειράς ήταν γι' ακόμα μια φορά άκρως επικριτικοί και καυστικοί.

Δες τα σχόλια παρακάτω...