Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη έβαλε το μαύρο φουστάνι - Μύρισε θανατικό στο Διαφάνι

Κατερίνα Ιωακείμ
Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη έβαλε το μαύρο φουστάνι - Μύρισε θανατικό στο Διαφάνι

Πάμε για φινάλε δεύτερου κύκλου βαμμένο στο αίμα - Η κάθαρση δεν θα έρθει ποτέ - Βγήκαν μαχαίρια στο twitter 

Μεγάλη μέρα ξημερώνει στο Διαφάνι αλλά... δεν είναι αυτό που νομίζεις. Οι χαρακτήρες οδηγούνται προς την τελική σύγκρουση, χωρίς αυτό να σημαίνει δικαίωση και κάθαρση για όλους. Μυρσίνη και Ελένη είναι ξεκάθαρα τα πρόσωπα που θα σύρουν τον χορό των εξελίξεων και δεν είναι καθόλου τυχαίο που έβγαλαν από τη ντουλάπα το μαύρο τους φουστάνι, το ρούχο του πένθους, της οργής και της εκδίκησης.

Η Ελένη έβαλε τα μαύρα, πήρε την καραμπίνα και ανέβηκε στο λευκό της άλογο προς αναζήτηση του Δούκα. Έχει μάθει πως είναι ο δολοφόνος του πατέρα της και διψάει για εκδίκηση (;). Δεν θέλει να εκδικηθεί το αίμα με αίμα, όμως. Διψάει για δικαίωση περισσότερο. Θέλει να ξεμπροστιάσει τον Δούκα μπροστά σε όλο το χωριό.

Αν έχεις χάσει επεισόδια από τη βροχή των spoilers πάτησε αυτό το link να καλύψεις πολλές από τις απορρίες σου

agries melisses new spoiler

Να τον αναγκάσει να ομολογήσει ότι εκείνος διέταξε τον γιο του Σέργιο να δολοφονήσει τον Σταμίρη για να αναγκαστούν οι ορφανές κόρες του να δώσουν τα χωράφια τους για ένα κομμάτι ψωμί. Έχει ανάγκη η Ελένη να ειπωθεί αυτό γιατί θέλει να ξέρουν όλοι ότι ο Δούκας Σεβαστός άνοιξε τον κύκλο του αίματος στο Διαφάνι (υπάρχει ωστόσο άλλο ένα μυστικό για την οικογένειά της που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα).

Τον οδηγεί με την απειλή καραμπίνας στην πλατεία του χωριού, εκεί που βρίσκονται όλοι, και η σύγκρουση είναι μετωπική. Μπροστά σε όλους. Σε μεγάλους και μικρούς. Κι εδώ η Ελένη κάνει λάθος που θα τη φέρει απέναντι στους δικούς της ανθρώπους. Και έτσι έπρεπε να γίνει. Γιατί η οργή, ο θυμός, η δίψα για εκδίκηση και επιβεβαίωση είναι κακοί σύμβουλοι.

agries melisses new may

Στην πλατεία του χωριού, όμως, θα εμφανιστεί με το μαύρο της φουστάνι και η Μυρσίνη. Ακριβώς τη στιγμή που η Ελένη θα δικαιωθεί στα μάτια του κόσμου και θα βγει μπροστά, σε θέση ισχύος, θα αποκαλυφθεί το δικό της μυστικό. Η Μυρσίνη θα διαβάσει το βιβλίο του Νικηφόρου και θα μάθει πως η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω δολοφόνησαν μαζί τον Σέργιο της.



Και όσα δεν είδαμε όλη τη χρονιά θα τα δούμε σε πέντε επεισόδια!

Η Μυρσίνη θα τυφλωθεί από το πάθος της για εκδίκηση και στην φόρα της να τιμωρήσει τις φόνισσες του γιου τους, αφενός δεν την ενδιαφέρει τι όπλισε το χέρι των κοριτσιών, δεν την ενδιαφέρει που ο άντρας της δολοφόνησε τον πατέρα της, δεν την νοιάζει αν εκτός από θύτες υπήρξαν και θύματα.

Θέλει εκδίκηση. Μόνο. Και στη φούρια της επάνω θα στραφεί στον Μελέτη ο οποίος ολοκληρώνει τον δικό του κύκλο αίματος και δολοφονιών με τη φωτιά που θα βάλει στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη.



Ο Μελέτης εξελίσσεται ίσως στην πιο τραγική φιγούρα του Διαφανίου. Η μητέρα του, Ανέτ, θα πεθάνει, η αδερφή του, Δόμνα, θα τον ξεγράψει, η Πηνελόπη θα κλείσει την πόρτα πίσω της και θα φύγει για πάντα από το χωριό, ο μέντοράς του, ο Δούκας, θα είναι (για λίγα επεισόδια) ανίσχυρος, με έμφραγμα στο νοσοκομείο, φυλακισμένος στη συνέχεια στο σπίτι του μέχρι να δικαστεί για τον φόνο του Θέμελη (των δύο εισαγγελέων και του μάρτυρα κατηγορίας).

Ο Δούκας Σεβαστός θα επιστρέψει δυνατός και μάλιστα με μεγαλύτερη εξουσία. Θα μάθεις πώς και γιατί πατώντας αυτό το link

Η στιγμή της αφύπνισης για τους δύο ήρωες, τη Μυρσίνη και τον Μελέτη, θα έρθει τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσουν ότι από τη μανία τους για εκδίκηση θα κινδυνεύσουν να καούν ζωντανοί ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής που θα είναι μέσα στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη που θα φλέγεται (με μπλοκαρισμένη την πόρτα), μαζί με τον Μιλτιάδη. Και θα γίνει ό τι είναι να γίνει, για να πάει η ιστορία μας ένα βήμα πιο πέρα.

ΑΝ δεν ξέρεις τι είναι... αυτό που είναι να γίνει, πάτησε αυτό το link!

Και ακριβώς όπως οι fan του Διαφανίου διαφωνούν αυτή τη στιγμή για τους χειρισμούς των ηρώων, δίνοντας μεγάλη μάχη στο twitter, έτσι και οι τηλεθεατές θα διχαστούν με όσα θα διαδραματιστούν μπροστά στα μάτια τους τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Είσαι έτοιμη για την κορύφωση του δράματος; Είσαι έτοιμη να αποχαιρετήσεις ήρωες που αγάπησες;