H Kim Kardashian απέτυχε στο "baby bar" και θέλει να τα παρατήσει!

H Kim Kardashian απέτυχε στο "baby bar" και θέλει να τα παρατήσει!

Μια εργαζόμενη μητέρα τεσσάρων παιδιών μπορεί να είναι φοιτήτρια της Νομικής; Η Kim πάντως σηκώνει τα χέρια ψηλά 

Δεν της πάει τίποτα καλά της Kim Kardashian τελευταία, αν εξαιρέσεις φυσικά το γεγονός ότι μπήκε στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων επιχειρηματιών σύμφωνα με το Forbes (!).

Η βασίλισσα του αμερικανικού ριάλιτι κατέθεσε τον Φεβρουάριο αίτηση διαζυγίου από τον πατέρα των τριών παιδιών της, Kanye West, έμαθε πως το ριάλιτι που έκανε την ίδια και τις αδερφές της διάσημες (και ακόμα πιο πλούσιες) θα ρίξει αυλαία οριστικά, χτες έκανε επέτειο γάμου (!) μόνη της και τώρα κλαίει ξανά on camera επειδή δεν πέρασε τις εξετάσεις στη νομική!

kimkardashian 123

Η Kim Kardashian μπορεί να έχει καταφέρει πολλά και να ζει μια ζωή γεμάτη πολυτέλειες και ανέσεις αλλά το όνειρό της είναι να πάρει το πτυχίο της νομικής, τιμώντας με τον δικό της τρόπο τη μνήμη του πατέρα της, Robert ο οποίος υπήρξε ένας από τους πιο επιτυχημένους δικηγόρους της εποχής του, με σημείο αναφοράς βέβαια την πολύκροτη υπόθεση του OJ Simpson (ήταν συνήγορoς υπεράσπισης).


https://www.instagram.com/p/CN-01DggMeW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Απαρηγόρητη που τόσες μέρες διαβάσματος πήγαν χαμένες, η Kim λέει στις αδερφές της πως έχει απογοητευτεί. Απέτυχε στις "baby bar" εξετάσεις του πρώτου έτους της Νομικής και τώρα φοβάται πως δεν θα έχει χρόνο να περάσει ξανά τη διαδικασία των εξετάσεων καθώς έχει προγραμματίσει πολλά event, πάρτι και άλλες δουλειές που δεν μπορεί να αναβάλει.

Στο επόμενο επεισόδιο του KUWTK η μέντορας της Kim, Jessica Jackson, της εξηγεί πως πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη που στην πρώτη της προσπάθεια έπιασε 474 μόρια έναντι 560 που χρειαζόταν για να περάσει τις εξετάσεις.



Η Kim, όμως, νιώθει αποτυχημένη επειδή τόσο ο μπαμπάς της, όπως και όλοι οι φίλοι του είχαν περάσει με την πρώτη τις "bay bar" εξετάσεις (στην Καλιφόρνια είναι υποχρεωτικό οι φοιτητές του πρώτου έτους που φοιτούν σε μη πιστοποιημένα πανεπιστήμια -όπως η Kim- να δίνουν αυτές τις εξετάσεις οι οποίες "διαρκούν τέσσερις ώρες συν άλλες τρεις για να απαντήσουμε 300 mutiple choices ερωτήσεις").

Βασικά, είναι έξαλλη γιατί "πέρασα έξι ολόκληρες εβδομάδες διαβάζοντας 10-12 ώρες τη μέρα. Ήμουν σίγουρη ότι θα περνούσα τις εξετάσεις. Έχω απογοητευτεί"...

Τα επεισόδια του ριάλιτι προβάλλονται σε απόσταση πολλών μηνών από τον πραγματικό χρόνο των γεγονότων (προκειμένου η οικογένεια να έχει μια κάποια προστασία της ιδιωτικής ζωής!).

Να έχει άραγε στο μεταξύ προλάβει η πολυάσχολη Kim βρει χρόνο να ξαναδώσει εξετάσεις; Ή σήκωσε τα χέρια ψηλά και παραιτήθηκε του ονείρου της;