Αγγελική: Η εξαφάνιση και τα ψέματα άναψαν φωτιά στο Twitter

Αγγελική: Η εξαφάνιση και τα ψέματα άναψαν φωτιά στο Twitter

Αγγελική και Αθηνά γίνονται συνένοχες σε μια συμφωνία που δεν ξέρουμε πού θα τις οδηγήσει.

Πώς να μην εκτοξεύει τα νούμερα της τηλεθέασης στα ύψη; Η τηλεοπτική σειρά «Αγγελική» -ενώ φτάνει στο τέλος της σιγά σιγά-, κάθε φορά μας αποζημιώνει με την τροπή που παίρνει η πλοκή και το ξεδίπλωμα των χαρακτήρων.

Η αγωνία κορυφώνεται μέρα με τη μέρα και οι ήρωες μπλέκονται σε περιπέτειες που ούτε εμείς -που είμαστε θεατές- δεν είχαμε ποτέ φανταστεί. Το χθεσινό επεισόδιο το περιμέναμε με ανυπομονησία. Οι δυνατές ερμηνείες της Φιλαρέτης Κομνημού και της Μαίρης Μηνά ήταν συγκλονιστικές.

Στο έργο η Αγγελική ενώ βρίσκεται σε κατάσταση ομηρίας αντιμετωπίζει την Αθηνά -όπως ποτέ πριν- και της αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Δανάη, οδηγώντας τη να της προτείνει μια συμφωνία. Μια συμφωνία για τις δύο γυναίκες που φαίνεται πως θα είναι και μοιραία.


https://www.instagram.com/p/CPTwJfYBuJm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


H Αθηνά έχει πάρει πια την κατάσταση στα χέρια της, βάζοντας τον Δημήτρη στην άκρη, προειδοποιώντας τον πως αν ξανακάνει οτιδήποτε, πρώτη αυτή θα τον στείλει στην ψυχιατρική κλινική. Η Ζωή αποφασίσει με τον Μιχάλη να δώσουν το video στην αστυνομία καθώς βλέπουν πως η απουσία της Αγγελικής είναι αισθητή. Την ίδια στιγμή ο Νικόλας εξαγριωμένος από αυτό που συνέβη στη Χριστίνα απειλεί τον Δημήτρη ότι θα μιλήσει στο Στέφανο αλλά όταν ετοιμάζεται να το κάνει, ο Δημήτρης τον προλαβαίνει.

Ο Παύλος μαθαίνει για την εξαφάνιση της Αγγελικής και μπαίνει σε υποψίες ότι από πίσω μπορεί να κρύβεται ο Δημήτρης και η Αθηνά. Η Σοφία βρίσκεται με τον Ανδρέα όταν εκείνος δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα που τον αναστατώνει. Η συμπεριφορά του γίνεται ξαφνικά επιθετική και απότομη απέναντί της, κάτι που την βάζει σε σκέψεις.

Και τη στιγμή που ο Στέφανος ετοιμάζεται να δηλώσει την εξαφάνιση της Αγγελικής, εκείνη εμφανίζεται στο κτήμα σε άθλια κατάσταση.

Όπως ήταν αναμενόμενο η σκηνή της Αγγελικής με την Αθηνά ήταν από τις πιο συγκλονιστικές και ο κόσμος στο twitter δεν σταμάτησε να τις αποθεώνει για τις ερμηνείες τους.