Φιλαράκια - Απίστευτο! Η Jennifer Aniston ήταν ερωτευμένη με τον David Schwimmer

Κατερίνα Ιωακείμ
Φιλαράκια - Απίστευτο! Η Jennifer Aniston ήταν ερωτευμένη με τον David Schwimmer

Ross and Rachel = Love forever! – «Αφού δεν μπορούσαμε να ζήσουμε τον έρωτά μας στα αλήθεια… τον ζούσαμε σαν Ross και Rachel»

Τα Φιλαράκια τα αγαπήσαμε, τα βάλαμε στη ζωή μας, ζηλέψαμε τη φιλία τους, τα αστεία τους (εκτός από του Chandler), τους έρωτές τους και ονειρευτήκαμε… όταν μεγαλώσουμε να πιάσουμε κι εμείς ένα διαμέρισμα απέναντι από τους κολλητούς μας. Για έναν περίεργο λόγο, όμως, ενώ στην περιπετειώδη αλλά τόσο όμορφη σχέση της Rachel με τον Ross αναγνωρίσαμε κάποιες φορές τους φίλους μας ή ακόμα και εμάς τους ίδιους, ποτέ δεν σκεφτήκαμε πως αυτοί οι δύο θα ήταν ζευγάρι στην αληθινή ζωή.

Η Jennifer Aniston και ο David Schwimmer μαζί; Αποκλείεται!



Κι όμως, σήμερα, λίγο πριν την προβολή του reunion επεισοδίου των Friends από την streaming πλατφόρμα της ΗΒΟ, στα 50s τους οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί αποκάλυψαν πως θα μπορούσαν να είναι ζευγάρι γιατί πολύ απλά υπήρξαν, στ΄ αλήθεια, πολύ ερωτευμένοι μεταξύ τους.


https://www.instagram.com/tv/CPD9hThDmAw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σε κάποια περίοδο της σειράς ήμασταν τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Δεν καταφέραμε, όμως, ποτέ να είμαστε μαζί γιατί πάντα ο ένας από τους δυο μας είχε σχέση με άλλον και δεν περάσαμε ποτέ αυτή την κόκκινη γραμμή», δήλωσε ο 54χρονος σήμερα David Schwimmer στον James Corden και αναρωτήθηκε: «Τα πρώτα δυο χρόνια ήμασταν συνέχεια μαζί. Καθόμασταν αγκαλιά στον καναπέ, κοιμόμασταν αγκαλιά… και σκέφτομαι πώς δεν κατάλαβε κανείς πόσο ερωτευμένοι ήμασταν ο ένας με τον άλλον;»...


https://www.instagram.com/tv/CPD9iJ3AHYU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Ο Matthew Perry και η Courteney Cox, ο Chandler και η Monica ωστόσο έσπευσαν να τον διακόψουν φωνάζοντας και οι δύο: «Φυσικά και το ξέραμε! Πόσο υπέροχο είναι, όμως, που δεν κάνατε τίποτα τελικά! Γιατί εάν μπαίνατε σε σχέση και δεν πετύχαινε, σήμερα δεν θα το αναπολούσατε σαν κάτι τόσο όμορφο και σημαντικό».


https://www.instagram.com/p/COdn_knhL1O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκείνη που φρόντισε να εξιτάρει τη φαντασία μας ήταν ωστόσο η Jennifer Aniston η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι αφού δεν μπορούσαν να ζήσουν τον έρωτά τους με τον David στα αλήθεια… τον ζούσαν στο πλατό σαν Ross και Rachel: «Ειλικρινά, θυμάμαι να λέω κάποια στιγμή στον David: Θα είναι πολύ σοκαριστικό το γεγονός ότι η πρώτη φορά που θα φιληθούμε θα είναι… στην τηλεόραση! Η πρώτη φορά που φιληθήκαμε ήταν στην καφετέρια. Οπότε, βγάλαμε όλη μας την τρυφερότητα σαν Ross και Rachel».



Τώρα, λοιπόν, ξέρουμε γιατί όταν η Jennifer φίλησε τον Ross, σε εκείνο το επεισόδιο του 1995 η καρδιά μας πήγε να σπάσει…