Η Khloé Kardashian ξεσπά στο Twitter: «Είμαστε οι χειρότεροι κριτές του εαυτού μας»

Η Khloé Kardashian ξεσπά στο Twitter: «Είμαστε οι χειρότεροι κριτές του εαυτού μας»

Η reality star δεν κρύβει ποτέ τα συναισθήματά της και το αποδεικνύει με κάθε τρόπο. 

 

Η Khloé Kardashian σχολίασε την εμφάνισή της καθώς παρακολούθησε το επεισόδιο της εβδομάδας του «Keeping Up with the Kardashians» , όπως έκαναν φυσικά και όλοι οι θαυμαστές του reality show. Συγκεκριμένα, η 36χρονη reality star δήλωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter ότι παρατήρησε τη διαφορά του πώς φαινόταν η ίδια πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της θεραπείας ορμονών στην οποία έχει υποβληθεί, με την ελπίδα να αποκτήσει δεύτερο παιδάκι.

«Ξέρω ότι κανείς δεν θα το παρατηρήσει, αλλά βλέποντας αυτά τα παλιά επεισόδια, μπορώ να πω βλέποντας τον εαυτό μου σε όλες αυτές τις σκηνές, με τις ορμόνες που έπαιρνα για να καταψυχθούν τα ωάριά μου, το πόσο διαφορετική ήμουν #KUWTK...Τελικά είμαστε οι χειρότεροι κριτές του εαυτού μας», δήλωσε η Khloe

Η Khloé δεν είχε κρύψει ούτε στιγμή την προσπάθειά της να γίνει μητέρα. Αυτό το υπέροχο αλλά δύσκολο -για εκείνη- ταξίδι προς τη μητρότητα είχε πολλές διακυμάνσεις και περιπέτειες, δεδομένου ότι η εγκυμοσύνη της ήταν υψηλού κινδύνου, όπως της είχαν πει οι γιατροί.

H star του KUWTK έχει αποκτήσει την 3χρονη True με τον σύντροφό της, Tristan Thompson. Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου που παρουσιάστηκε τον Μάρτιο της σειράς ELLEN Lady Parts με την οικοδέσποινα την Sarah Hyland και την Δρ Sherry Ross, η Khloé είπε ότι θέλει να χαρίσει στην True ένα αδερφάκι σύντομα: «Συνειδητοποιήσαμε ότι τα ωάριά μου δεν είναι αρκετά ισχυρά για να καταψυχθούν. Πρέπει να κάνουμε εξωσωματική γονιμοποίηση για να μπορώ να αποκτήσω και πάλι παιδί», είπε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.



«Το σχέδιό μου ήταν να κάνω παιδιά που να είναι πιο κοντά στην ηλικία», συνέχισε. «Αλλά με το COVID, το σχέδιό μου έχει καθυστερήσει λίγο. Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά. Έχω τόσα πολλά αδέλφια και αδελφές. Νομίζω ότι είναι τόση μεγάλη ευλογία - ειδικά αυτό τον καιρό - να έχει κανείς ένα μέλος της οικογένειάς του ή άτομα που μπορεί να παίξει και να βασιστεί και να έχει έναν φίλο στη ζωή του».

Η Khloé παραδέχτηκε επίσης ότι υπάρχει στο μυαλό της ως ενδεχόμενο, να κάνει ένα δεύτερο παιδάκι με τη βοήθεις μιας παρένθεστης μητέρας.