Είναι οι Thornes οι νέες Kardashians; Απαντά ο Ryan Seacrest

Sabine Camhi
Είναι οι Thornes οι νέες Kardashians; Απαντά ο Ryan Seacrest

Πολλοί προβλέπουν πως η Bella Thorne και οι αδελφές της θα είναι η συνέχεια των Kardashians!

Έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο Ryan Seacrest έχει βάλει στο μάτι μια άλλη διάσημη οικογένεια για να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο reality show της Ε!

Το Page Six δημοσίευσε ένα νέο ρεπορτάζ που υποδηλώνει ότι ο Ryan είχε ένα μεγάλο σχέδιο. Σύμφωνα με τις φήμες, ο Ryan Seacrest θέλει την Bella Thorne και τις αδερφές της για να γεμίσουν το κενό που δημιουργήθηκε από το «Keeping Up With the Kardashians».

Ο Seacrest, φυσικά, ήταν ο δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός του μακροχρόνιου reality show, το οποίο θα τελειώσει οριστικά τον επόμενο μήνα όταν το τελευταίο επεισόδιο του 20ου κύκλου θα κυκλοφορήσει στο E!.


https://www.instagram.com/p/COYSCdDjYzS

Η Βella, 23 ετών, μετακόμισε από τη Φλόριντα στο Λος Άντζελες με την αδερφή της Dani, 28 ετών, και την ετεροθαλή της αδελφή, την Kaili (προφέρεται Kylie), 29 ετών, για να κάνουν καριέρες στο Χόλιγουντ. Η 23χρονη είπε μάλιστα πρόσφατα το μεγάλο "ναι" μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης!

Για να μάθεις ποιον αρραβωνιάστηκε και για να δεις το μονόπετρο πάτησε αυτό το link

Ωστόσο, ο παρουσιαστής κατέρριψε αυτές τις φήμες μέσω του εκπροσώπου του.

ryanseacrest

«Αυτό το project και τα νέα είναι εντελώς false news και ούτε ο Ryan ούτε η ομάδα του είχαν συνομιλήσει με ή για τις Thornes. Δεν υπάρχουν σχέδια για τη συνεργασία του Ryan και των Thornes», δήλωσε ο εκπρόσωπός του στο Page Six.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τις εκθαμβωτικές αδελφές Thorne: