Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τους πιο γραμμωμένους κοιλιακούς που είχε ποτέ!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τους πιο γραμμωμένους κοιλιακούς που είχε ποτέ!

Η παρουσιάστρια του ALPHA είναι πλήρως ανανεωμένη!

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου τράβηξε χωριστούς δρόμους με τον SNIK. Λίγο πριν συμπληρώσουν δύο χρόνια σχέσης, οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν, με την παρουσιάστρια του ALPHA να έχει μαζέψει ήδη τα πράγματά της και να μη ζει πια στο σπίτι τους, στην Πεντέλη.

Μάλιστα, ο γνωστός τράπερ έκανε unfollow στο Instagram την Ηλιάνα, ενώ διέγραψε και τις κοινές φωτογραφίες τους. Παρ' όλα αυτά, κανένας από τους δύο δεν έχει αναφερθεί στο τέλος αυτής της σχέσης. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος έχει κάνει κάποια δήλωση.

Αυτή η εξέλιξη, ωστόσο, φαίνεται... να μην πτοεί την παρουσιάστρια.

Απόδειξη τα Insta stories και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram account της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και που αποκαλύπτουν το καλογυμνασμένο κορμί της. Και ειδικά τους γραμμωμένους κοιλιακούς της!

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις πως η παρουσιάστρια είναι έτοιμη να βγει στην παραλία και να κλέψει όλες τις εντυπώσεις. Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα έχει ομορφύνει πολύ και μοιάζει να είναι στα καλύτερά της!

Μπορείς να δεις εδώ κι άλλες celebrities που ανεβάζουν τη θερμοκρασία με τις εμφανίσεις τους με μαγιό!

* #fyi

H σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον τράπερ, SNIK, ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2019.

Paparazzi απαθανάτισαν τους δυο τους σε ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας και σιγά-σιγά η σχέση τους έγινε γνωστή. Μάλιστα, η παρουσιάστρια μιλούσε συχνά με γλυκά λόγια για τον σύντροφό της με τους δυο τους να μην μπαίνουν ποτέ στη διαδικασία να κρύψουν τη σχέση τους.