Ο Στέφανος κέρδισε το House of Fame και τώρα μένει να κερδίσει ο Ντάφυ το Survivor

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Στέφανος κέρδισε το House of Fame και τώρα μένει να κερδίσει ο Ντάφυ το Survivor

Το Twitter «πήρε φωτιά» και το hashtag #HouseOfFameGR συγκέντρωσε πάνω από 14 χιλιάδες σχόλια.

Ήταν 26 Φεβρουαρίου όταν το House Of Fame έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Βλέποντας το trailer στις αρχές και με την κριτική επιτροπή που ορίστηκε όλοι πίστεψαν πως θα έχουμε επιστροφή του Fame Story. Το concept ήταν πάνω κάτω το ίδιο, και κάπως έτσι ξύπνησαν μνήμες σχεδόν είκοσι χρόνων.

Η εκρηκτική και υπερταλαντούχα Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στη θέση της παρουσιάστριας των live concert, ενώ την κριτική επιτροπή απάρτισαν ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Αρσενάκος, η Καίτη Γαρμπή και ο Φοίβος. 17 σπουδαστές μπήκαν στο House Of Fame διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο, ένα συμβόλαιο με την Panic Records.

Εδώ θα δεις τις 6 hot εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα που σήμερα τα έδωσε όλα στην σκηνή αποδεικνύοντάς μας γιατί είναι υπέροχη σε αυτό που κάνει.

Στα live concerts που προηγήθηκαν ακούστηκαν πολλά τραγούδια και πολλά σχόλια. Άλλα θετικά, και άλλα αρνητικά. Απόλαυση της βραδιάς ήταν πάντα ο Φοίβος που με τα εύστοχα σχόλιά του έκανε τους σπουδαστές να αναρωτιούνται αν ήταν καλοί ή όχι και το κοινό να τον αποθεώνει.

Έξι μαθητές έφτασαν στον τελικό, τους οποίους απόλαυσες σήμερα στη σκηνή του House Of Fame. Από τρία τραγούδια ερμήνευσαν οι Άρης, Jimmy, Γιώργος, Βένια, Γιάννης και Στέφανος, ενώ είδαμε και τον διευθυντή της ακαδημίας Πάνο Μεταξόπουλο να ερμηνεύει. Εγώ από την άλλη επειδή θέλω να είμαι και ειλικρινής μαζί σου θα σου πω πως ο τελικός αποτέλεσε τη δεύτερη φορά που το παρακολουθήσα (και όχι γιατί δεν μου άρεσε) και ενθουσιάστηκα με τον Sion.

Τα είπε και η Πένυ Μπαλτατζή καλύτερα από εμένα.



Έπειτα έκανα μια μικρή βόλτα στο Twitter κι ανακάλυψα πως και το κοινό είχε κάνει πολλά και θετικά σχόλια για τον παίκτη αυτόν.

Ποιος είναι όμως αυτός που πήρε το χρυσό συμβόλαιο και πως αντέδρασε το κοινό; Στην έκτη θέση τερμάτισε ο Γιάννης και στην πέμπτη θέση ο Γιώργος Σπετσιώτης. Ο νικητής βρισκόταν κάπου ανάμεσα στον Άρη, τη Βένια, τον Jimmy και τον Στέφανο, και αυτός που εν τέλει κέρδισε το πολυπόθητο συμβόλαιο ήταν ο Στέφανος.



Πώς αντέδρασε όμως το Twitter; Περίμενε την εξέλιξη αυτή;

Δες στη gallery παρακάτω μερικά από τα σχόλια που έκαναν για την άδικη κατά πολλούς νίκη του Στέφανου.