Η Kate Middleton εμβολιάστηκε και το ανακοίνωσε η ίδια στο Instagram (photo)

Η Kate Middleton εμβολιάστηκε και το ανακοίνωσε η ίδια στο Instagram (photo)

Μετά τον σύζυγό της, Πρίγκιπα William, και η Δούκισσα του Cambridge κοινοποίησε τη στιγμή του εμβολιασμού της.

Οι δηλώσεις του Παλατιού ότι σύντομα θα εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού και η Kate Middleton μόλις επιβεβαιώθηκαν. Η Δούκισσα του Cambridge έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον Covid-19 και κοινοποίησε τη στιγμή που… η βελόνα την τρυπάει μέσα από το account της στο Instagram, αλλά και μέσω Twitter.

«Χθες έκανα την πρώτη δόση του εμβολίου για τον Covid-19 στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου. Είμαι βαθιά ευγνώμων σε όλους όσοι αποτελούν μέρος αυτής της προσπάθειας- σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε», έγραψε η Kate Middleton στα social media.

Η Δούκισσα δεν αποκάλυψε ποιο εμβόλιο έκανε. Λαμβάνοντας, όμως, υπόψιν μας την ηλικία της- είναι 39 ετών- υποθέτουμε πως έκανε το Pfizer ή το AstraZeneca. Κι αυτό, γιατί μόνο τα συγκεκριμένα δύο εμβόλια διατίθενται στην Αγγλία στις ηλικίες κάτω των 40 ετών. Το «τσίμπημα» με τη βελόνα έγινε στο αριστερό χέρι της Kate και από όσο διακρίνουμε… δεν πόνεσε καθόλου!

Η είδηση για τον εμβολιασμό της Kate Middleton ήρθε μόλις δέκα μέρες μετά την πρώτη δόση εμβολίου που έκανε ο σύζυγός της, Πρίγκιπας William.

Δες εδώ τη στιγμή εμβολιασμού του Πρίγκιπα William

Σύμφωνα με δηλώσεις που έχει κάνει το Παλάτι, το εμβόλιο έχουν κάνει και η Βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά και ο Πρίγκιπας Κάρολος, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ντοκουμέντα.

https://www.instagram.com/p/CPdMGk3FNIC

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram