Σε τρόμο η Kim Kardashian: «Είναι επικίνδυνος και τον φοβάμαι»

Σε τρόμο η Kim Kardashian: «Είναι επικίνδυνος και τον φοβάμαι»

Ζήτησε τη βοήθεια του νόμου για να προστατευθεί η reality star.

Τι να τα κάνεις τα πολλά χρήματα, τις επαύλεις και τις ανέσεις όταν τρέμεις να βγεις από την πόρτα του σπιτιού σου; Τουλάχιστον αυτό ισχύει στην περίπτωση της Kim Kardashian, η οποία εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται σε μεγάλη ταραχή.

Σαν να μην έφτανε το επικείμενο διαζύγιό της με τον Kanye West, η Kim έχει να αντιμετωπίσει έναν άλλον άνθρωπο, που έφερε μεγάλη ταραχή στη ζωή και στην καθημερινότητά της. Ο λόγος για τον Charles Peter Zelenoff.

Όλες τις λεπτομέρειες για το... πολύκροτο διαζύγιο Kim-Kanye θα τις βρεις σε αυτό το link!

Όχι! Δεν τον ξέρεις, γιατί πολύ απλά δεν είναι κάποιος διάσημος φίλος ή γνωστός της. Πρόκειται για έναν stalker, ο οποίος την ενοχλεί σε τόσο μεγάλο βαθμό, που η Kim Kardashian κίνησε νομικές διαδικασίες για να απαλλαγεί από την παρουσία του.

Για την ακρίβεια, η Kardashian ζήτησε προστασία για να γλιτώσει από έναν άντρα, που προσπαθούσε να μπει στο σπίτι της, που έλεγε ότι είναι ερωτευμένος με εκείνη και που έκανε σαν… τρελός.

Ο δικηγόρος της Kim, λοιπόν, ο Shawn Holley, κατέθεσε περιοριστικά μέτρα στο δικαστήριο την Παρασκευή 28 Μαΐου για να προστατεύσει την πελάτισσά του από τον 32χρονο άνδρα, ο οποίος την παρενοχλεί εδώ και μήνες.

Για δες στην παρακάτω gallery τι ακριβώς έκανε αυτός ο stalker και τρόμαξε τόσο πολύ την Kim Kardashian: