Νέος έρωτας για τον Brad Pitt! Αυτή είναι η ηθοποιός που του έκλεψε την καρδιά (photos)

Νέος έρωτας για τον Brad Pitt! Αυτή είναι η ηθοποιός που του έκλεψε την καρδιά (photos)

Στην καλύτερή του φάση βρίσκεται ο star του Hollywood!

Φαίνεται πως αυτήν την εβδομάδα ο Brad Pitt έχει την τύχη με το μέρος του. Οι λόγοι; Πολλοί! Μετά από μια δικαστική διαμάχη πέντε χρόνων, τελικά κατάφερε να κερδίσει τη συνεπιμέλεια των έξι παιδιών του με την πρώην σύζυγό του, Angelina Jolie, και να νιώθει πλέον ανακουφισμένος.

Μάθε εδώ όλες τις λεπτομέρειες της δικαστικής απόφασης

Κατόρθωσε, όμως, να ερωτευτεί και πάλι! Έτσι τουλάχιστον λένε αποκλειστικές πληροφορίες της Mirror. Για την ακρίβεια, εδώ και λίγο καιρό υπάρχει ένα ειδύλλιο ανάμεσα στον Brad Pitt και την τραγουδίστρια και ηθοποιό, Andra Day, με το φλερτ να ξεκινά τη βραδιά των Oscars 2021 όταν οι δυο τους αντάλλαξαν τηλέφωνα.

H Day ήταν υποψήφια για το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού για την ενσάρκωση της θρυλικής τραγουδίστριας, Billie Holiday, στη βιογραφική ταινία The United States vs. Billie Hoi-day. Ο Brad, εκείνη τη βραδιά, παρουσίαζε το βραβείο β’ γυναικείου ρόλου.

Σύμφωνα με πηγή της Mirror, λοιπόν, η ο Brad είχε παρατηρήσει και πολιορκούσε την Andra αρκετό καιρό πριν τα Oscars. «Στα backstage των Oscars φλέρταραν και λέγεται ότι αντάλλαξαν και τηλέφωνα. Θα μπορούσε να είναι για επαγγελματικούς σκοπούς, αλλά κάποιοι φίλοι του Brad έχουν συζητήσει ότι θα ήταν ένα πολύ ωραίο ζευγάρι οι δυο τους», είπε η πηγή.

Ποια είναι, όμως, η star που του έχει κλέψει την καρδιά; Μάθε στην παρακάτω gallery.