Survivor: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από την πτήση για Άγιο Δομίνικο

Survivor: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από την πτήση για Άγιο Δομίνικο

Οι παίκτες που… δεν ήξεραν τι τους περιμένει!

Πιθανότατα να έχεις ακούσει πολλές συνεντεύξεις παικτών που έχουν λάβει μέρος στο Survivor. Οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν πει- μετά την έξοδό τους από το παιχνίδι- πως οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες και πως το κλίμα του Άγιου Δομίνικου ήταν εντελώς διαφορετικό με της Ελλάδας, πράγμα που τους δυσκόλευε ακόμα περισσότερο.

Και είναι και λογικό! Πώς να αντέξεις χωρίς τροφή και πώς να βγάλεις πέρα αγωνίσματα μεγάλης δυσκολίας με ελάχιστη ενέργεια, δυνάμεις και κάτω από την τροπική βροχή; Αυτό φαίνεται πως δεν το είχε αναλογιστεί τόσο καλά η Λάουρα Νάργες, η οποία δημοσίευσε σε Insta Story μία φωτογραφία με συμπαίκτες της από το πρώτο Survivor.

Τη φωτογραφία δεν την έχουμε δει ποτέ ξανά και σε αυτήν απεικονίζεται η Λάουρα Νάργες μαζί με δύο ακόμη συμπαίκτες της μέσα στο αεροπλάνο. «Φεβρουάριος 2017, πηγαίνοντας Άγιο Δομίνικο. Πού να ξέραμε τι μας περίμενε», γράφει η Λάουρα Νάργες.

«Εγώ στο Survivor νόμιζα ότι θα γυρνούσα στο ξενοδοχείο μετά το 8ωρο γύρισμα, δεν είχα ιδέα πού πάω. Αλλιώς είναι όταν είσαι εκεί μέσα και αλλιώς είναι το πώς βγαίνει προς τα έξω», είχε πει στο παρελθόν σε δήλωσή της η Λάουρα.

Δες την αδημοσίευτη φωτογραφία στην παρακάτω gallery και θυμήσου μερικές από τις επικές στιγμές της Λάουρας στο reality.