Ο Ιωάννης του MasterChef 5 ξέσπασε κατά του κολλητού του Διονύση (video)

Πατούλια Κατερίνα
Ο Ιωάννης του MasterChef 5 ξέσπασε κατά του κολλητού του Διονύση (video)

Έξαλλος ο Ιωάννης του MasterChef αλλά το Twitter λέει πως... γύρισε τη μπιφτέκα.

Βρισκόμαστε μια ανάσα από τον Τελικό του MasterChef 5 στις 9 Ιουνίου 2021 και αυτή τη στιγμή το ριάλιτι μαγειρικής βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο του καθώς οι δύο παίκτες που διεκδικούν μια θέση στον τελικό είναι οι λιγότερο αγαπημένοι του τηλεοπτικού κοινού καθώς και του κοινού στο Twitter.

Διονύσης και Μαρίνα είναι οι δύο παίκτες που διεκδικούν την είσοδο στον τελικό του MasterChef 5, και ήδη έχουμε δει τις δύο πρώτες δοκιμασίες που είχαν την έννοια της μαγειρικής μονομαχίας.

Τι άλλο θα δούμε στον ημιτελικό του MasterChef 5:

ioannis

Απομένουν δύο ακόμα μαγειρικές μονομαχίες ανάμεσα στον Διονύση Σαρακίνη και τη Μαρίνα Ντεμολλάι για να δούμε ποιος θα πάρει το χρυσό εισιτήριο για τον τελικό και το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Η μόνη ασφαλής στον τελικό είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η οποία έχει ήδη περάσει και περιμένει με ανυπομονησία από τον εξώστη τον αντίπαλό της. Η Μαργαρίτα είναι και το αγαπημένο παιδί του τηλεοπτικού κοινού, είναι νικήτρια των 10.000 ευρώ του silver award και αγαπημένη μέχρι και του Άκη Πετρετζίκη, του πρώτου ever Έλληνα MasterChef.



Ο Ιωάννης κατά του Διονύση:

Μέσα σε μία ώρα από τη σημερινή εμφάνιση του Ιωάννη στη Φωλιά των ΚουΚου στο Star, γράφτηκαν περισσότερα από 1000 tweets. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, μιας και ο Ιωάννης Αυλωνίτης από κολλητός του Διονύση μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής, έφτασε στο σημείο να τον κατηγορήσει για τη συμπεριφορά του σήμερα.

Ο Ιωάννης φρόντισε να κρατήσει ίσες αποστάσεις τόσο από τη Μαρίνα Ντεμολλάι όσο και από τον Διονύση με το Twitter να τον κατηγορεί πως γύρισε… την μπιφτέκα.



«Ο Διονύσης είναι ο Διονύσης που όλοι ξέρουμε. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του, είναι εκδηλωτικός είτε αυτό είναι καλό, είτε κακό, εγώ αυτό θέλω να του πω, ας αφήσει όλα τα άλλα στην άκρη, όλοι έχουμε δει τι γίνεται με τον Διονύση και τη Μαρίνα αλλά και με μένα και τη Μαρίνα.

Ο Διονύσης άπαξ και τον πειράξεις και του κάνεις κάτι και δεν του πεις συγνώμη, αυτός είναι. Μπορεί να έχουν συμβεί πράγματα που δεν έχω δει επειδή έχω φύγει. Είναι κουραστικό αυτό που κάνει, οτιδήποτε και να έχει κάνει η Μαρίνα, την κάνει και ήρωα».

Για τη Μαρίνα, ο Ιωάννης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Γενικά στη ζωή μου δεν κρατώ κακία σε κανένα. Δεν υπάρχει λόγος να κρατάω κακία, έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από το κους κους. Η Μαρίνα είναι πανέξυπνη, άφησε στην άκρη τις ίντριγκες και είπε να πάει μπροστά. Εγώ όταν είδα κάποια πράγματα που είπε για μένα και άλλα παιδιά, την έπιασα και της είπα όταν έχει κάτι να πει, να το λέει μπροστά μου».

Πάντως το Twitter, δεν φάνηκε να πιστεύει την αλλαγή αυτή του Ιωάννη.