Ο Τζιοβάνι του MasterChef ανακοίνωσε τα ευχάριστα: Η φωτογραφία που ξάφνιασε

Πατούλια Κατερίνα
Ο Τζιοβάνι του MasterChef  ανακοίνωσε τα ευχάριστα: Η  φωτογραφία που ξάφνιασε

Επιτέλους, έχουμε ευχάριστα νέα από τον Τζιοβάνι του MasterChef.

Πριν από δώδεκα ημέρες, ο Τζιοβάνι Σκαράτζι, το μεγάλο φαβορί του MasterChef 5 αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής, σοκάροντας το τηλεοπτικό κοινό που τον αγάπησε και τον ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, για το ήθος και τις μαγειρικές του δυνατότητες.

Ο Τζιοβάνι, υπήρξε αγαπητός παίκτης του κοινού αλλά και τον συμπαικτών του που στεναχωρήθηκαν πολύ κατά την αποχώρησή του και δεν το έκρυψαν.

Φυσικά, ο Ιταλός σεφ έχει ήδη επιστρέψει στα social media, έχει φτάξει νέο προφίλ στο Instagram ενώ έχει δημιουργήσει και λογαριασμό στο Twitter με το όνομα του εστιατορίου που διατηρεί στη Ρόδο. Όσο βρισκόταν στο παιχνίδι, ο μόνος λογαριασμός που είχε ο Τζιοβάνι στα social media, ήταν εκείνος του εστιατορίου του Sole Giaguaro στο Instagram.



Ευχάριστα νέα από τον Τζιοβάνι!

Σου θυμίζουμε πως ένας από τους λόγους που Ιταλός σεφ μπήκε στο MasterChef, ήταν και τα χρέη που είχε το εστιατόριό του στη Ρόδο το οποίο παρέμεινε κλειστό το 2020 εξαιτίας της πανδημίας.

Ο ίδιος ο Gio, όπως τον αποκαλούσαν χαρακτηριστικά οι συμπαίκτες του, είχε εξηγήσει πως σε περίπτωση νίκης, το έπαθλο θα πήγαινε στο εστιατόριο του που τόσο αγαπάει.



MasterChef Τελικός: Γιατί πρέπει να δούμε τη Μαργαρίτα κόντρα στη Μαρίνα

Και μόλις σήμερα, ο Τζιοβάνι, έκανε την ανακοίνωση. Το εστιατόριό του στη Λαχανιά της Ρόδου, ανοίγει τις πόρτες του στις 2 Ιουνίου. Το Sole Giaguaro ανοίγει και επίσημα πια και η φωτογραφία του πρώξν παίκτη στην εντυπωσιακή αυλή του εστιατορίου του είναι γεγονός.

Δες την ανακοίνωση του Τζιοβάνι στο Twitter καθώς και το υπέροχο εστιατόριο στην παρακάτω gallery.