Βέλλη, James και Μπάρτζης κάνουν διακοπές στη Σίφνο και όμως κάποιος λείπει

Βέλλη, James και Μπάρτζης κάνουν διακοπές στη Σίφνο και όμως κάποιος λείπει

Οι τρεις πρώην παίκτες του Survivor στην καλύτερή τους φάση.

Μια φιλία που «γεννήθηκε» φέτος στο Survivor -και που φαίνεται να έχει γερές βάσεις- είναι αυτή του Νίκου Μπάρτζη, του James Καφετζή και της Άννας Μαρία Βέλλη. Λίγο μετά την πρώτη αλλαγή των ομάδων, οι τρεις παίκτες ήρθα πολύ κοντά, και μέχρι σήμερα είναι αχώριστοι. Όπως βλέπουμε (και μαθαίνουμε) μέσα από τις αναρτήσεις και των 3 πρώην παικτών του Survivor στα account τους στο Instagram, o ένας βρίσκεται συνεχώς στο σπίτι του άλλου και μάλιστα κάνουν και μαζί διακοπές.

Πρώτα βρέθηκαν στο Ζευγολατιό, το χωριό του Νίκου Μπάρτζη, όπου Άννα Μαρία και James υποδέχτηκαν τον φίλο τους μετά την οικειοθελή του αποχώρηση, έφαγαν το γαλακτομπούρεκο της μαμάς του, και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Πατώντας εδώ θα δεις και τη συνάντηση των Survivors με τον Αλέξανδρο του MasteChef. Τι μαγειρεύουν οι τέσσερις τους;

Υπήρχε όμως και δεύτερη «στάση» για τους τρεις πρώην παίκτες του reality επιβίωσης, -οι οποίοι αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρίσκονται στη Σίφνο, στο πατρικό σπίτι της Άννας Μαρίας Βέλλη-.

Αποκλειστικά πλάνα της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής «Ευτυχείτε», έδειξαν μάλιστα τους τρεις φίλους να βοηθούν τον μπαμπά της Βέλλη στο μαγαζί που διαθέτει στο νησί.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της, με την μητέρα της. Ένα πρόσωπο ωστόσο έκανε αισθητή την απουσία του και δεν ήταν άλλος από τον σύντροφος της Άννας Μαρίας. Όπως βλέπουμε σε όλα τα posts και τα stories o YouTuber σύντροφός της, Άκης Σβολάκης δεν βρίσκεται κάπου ανάμεσά στην παρέα των 3, και για ακόμη μια φορά έχει δημιουργήσει σχόλια.



Όπως ανέφερε πάντως η Έλενα Πολυκάρπου, ο Άκης εργάζεται πολύ αυτό το διάστημα και γι’ αυτό δεν ακολούθησε στο ταξίδι τους.