Το Survivor συναντά το MasterChef! Τι δουλειές ετοιμάζουν Αλέξανδρος, Ami, James και Νίκος μαζί;

Το Survivor συναντά το MasterChef! Τι δουλειές ετοιμάζουν Αλέξανδρος, Ami, James και Νίκος μαζί;

Μια ανατρεπτική συνάντηση που κανένας δεν περίμενε να συμβεί.

Δύο είναι τα πιο πολυσυζητημένα reality της φετινής σεζόν: το Survivor στον ΣΚΑΙ και το MasterChef στο Star. Σχεδόν καθημερινά τα δύο προγράμματα καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό με το τηλεκοντρόλ πραγματικά να κάνει ατελείωτο zapping, ενώ και στις δύο περιπτώσεις έχουν ήδη ξεχωρίσει ορισμένοι παίκτες.

Όχι μόνο για τις ικανότητές τους στο κάθε παιχνίδι, βέβαια, αλλά και για τις συζητήσεις και τις ίντριγκες που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το όνομά τους. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και η Άννα Μαρία Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή, οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από το Survivor.

Οι τρεις τους έγιναν κολλητοί φίλοι στο Survivor, ήταν αχώριστοι, ενώ… πολλά ειπώθηκαν αρκετές φορές για το τι τρέχει ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Νίκο. Τίποτα, ωστόσο, δεν ίσχυε μιας και η παίκτρια είναι δεσμευμένη και πολύ καλά με τον σύντροφό της.

Η τριάδα της «φωτιάς» από το Survivor, λοιπόν, έρχεται να απασχολήσει για ακόμα μια φορά μιας και τα βρήκε με το MasterChef. Όχι! Μην πάει ο νους σου αλλού… Δεν θα είναι τα τρία παιδιά στο επόμενο MasterChef. Συναντήθηκαν, όμως, με παίκτη που αποχώρησε από το reality μαγειρικής. Εκείνος τους μαγείρεψε και όλοι μαζί απόλαυσαν ένα άκρως λαχταριστό δείπνο. Ο λόγος; Μάλλον κάτι ετοιμάζουν!

Δες τα παρακάτω βίντεο και τις φωτογραφίες.



Πάτα σε αυτό το link να δεις την αδημοσίευτη φωτογραφία από την πτήση των παικτών του Survivor για Άγιο Δομίνικο