Mariah Carey: Eίχε προσπαθήσει να κάνει το χτένισμα της Rachel από τα «Φιλαράκια»

Sabine Camhi
Mariah Carey: Eίχε προσπαθήσει να κάνει το χτένισμα της Rachel από τα «Φιλαράκια»

Προς τιμήν του «Friends Reunion», η σούπερ σταρ μοιράστηκε μια παλιά της φωτογραφία μέσω Instagram.

Την Παρασκευή, μια ημέρα μετά την πρεμιέρα του «Friends Reunion», η Mariah Carey μοιράστηκε μια throwback φωτογραφία στο Instagram, στην οποία φαίνεται πως ήθελε να μιμηθεί το διάσημο hairstyle της Rachel (την οποία υποδύθηκε η Jennifer Aniston) από την σειρά τα «Φιλαράκια».

Στην φωτογραφία, η Carey, 51 χρονών, βρίσκεται πάνω στην σκηνή.Τα μισά από τα κυματιστά της μαλλιά είναι πιασμένα πάνω σε μια αλογοουρά. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Μια λυπητερή προσπάθεια του χτενίσματος της Rachel» προσθέτοντας το hashtag «#friends» στο τέλος.

Ωστόσο, η Aniston, 52 ετών, λάτρεψε το χτένισμα της τραγουδίστριας αφού έγραψε «ΤΟ ΑΓΑΠΩ», στα σχόλια κάτω από την φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/CPa244OAsoT

Στο Friends: The Reunion, με οικοδεσπότη τον James Corden, το διάσημο cast της σειράς — μαζί με τους συν-δημιουργούς Marta Kauffman και David Crane και τον παραγωγό Kevin Bright - μοιράζονται μεταξύ τους μια σειρά από ευχάριστα γεγονότα από τότε που δούλευαν στην σειρά του NBC, η οποία προβλήθηκε για 10 συνεχόμενες σεζόν, από το 1994 έως το 2004.

«Είχε πλημμυρίσει το μυαλό με αναντικατάστατες αναμνήσεις 10 ετών», είπε χαρακτηριστικά η τηλεοπτική Μόνικα και ο LeBlanc πρόσθεσε, «Είναι αστείο, όταν συναντιόμαστε, είναι σαν να μην πέρασε καθόλου ο χρόνος. Συνεχίζουμε από εκεί όπου είχαμε μείνει».

Πάτα αυτό το link για να μάθεις πώς και πότε θα μπορέσεις να δεις το πολυσυζητημένο Reunion στην Ελλάδα