Η νικήτρια του Big Brother κάνει διακοπές στην Κρήτη και έχει ομορφύνει πολύ

Η νικήτρια του Big Brother κάνει διακοπές στην Κρήτη και έχει ομορφύνει πολύ

Είχε γίνει τεράστιος ντόρος γύρω από το όνομά της.

Το Big Brother έκανε comeback κάπου στα τέλη Αυγούστου του 2020 μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια. Σίγουρα αυτή τη στιγμή αναρωτιέσαι κι εσύ αν το 2010 προβαλλόταν στους δέκτες σου το Big Brother, όμως μόλις δεις το όνομα του νικητή, τότε σίγουρα θα θυμηθείς. Νικητής του Μεγάλου Αδερφού τότε ήταν ο κρητικός 20χρονος αγρότης Γιάννης Φουκάκης.

Φέτος τα δικαιώματα του reality είχε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ. Η πρεμιέρα έγινε το Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 και παρουσιαστής ήταν ο Χάρης Βαρθακούρης. Μαζί του ως συμπαρουσιαστής ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια στην τηλεόραση.

Εδώ αν πατήσεις αυτό το link θα θυμηθείς στη φετινή πρεμιέρα τη στιγμή που ο Ανδρέας Μικρούτσικος λύγισε και το Twitter τον αποθέωσε για την επάνοδό του στην τηλεόραση.

Νικήτρια του φετινού reality ήταν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η 36χρονη δικηγόρος από την Κρήτη που ουκ ολίγες φορές «δικάστηκε» για τη συμπεριφορά της και τη στάση της μέσα στο σπίτι. Τελικά όσο και αν κανείς δεν το πίστευε/ περίμενε η Άννα Μαρία αναδείχθηκε νικήτρια.

Που είναι όμως 5 μήνες μετά τον τελικό η Άννα Μαρία και τι κάνει; Όπως θα δεις στο Instagram account της από φωτογραφίες και story που έκανε, η Άννα Μαρία απολαμβάνει μερικές ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης στο νησί της, τη Κρήτη, και θα έλεγε κανείς πως έχει αλλάξει κι έχει ομορφύνει πολύ.



Στη gallery παρακάτω θα δεις όσα ανέβασε στο account της από τις διακοπές της.