Survivor 4: Η ατομική ασυλία, οι υποψήφιοι και το πάρτι στο Twitter

Survivor 4: Η ατομική ασυλία, οι υποψήφιοι και το πάρτι στο Twitter

Το ριάλιτι επιβίωσης συνεχίζει να μας απασχολεί έντονα ενώ οι σχέσεις των παικτών αλλάζουν καθημερινά.

Το #Survivor4 συνεχίζει να μας απασχολεί έντονα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με τους παίκτες να μάχονται καθημερινά για την επιβίωσή τους στον Άγιο Δομίνικο καθώς και για την απόκτηση των επάθλων. Όσο οδεύουμε προς την τελική ευθεία η ένταση κορυφώνεται ενώ τα έπαθλα είναι ολοένα και πιο μεγάλα. Οι παίκτες εμφανώς κουρασμένοι, δεν σταματούν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στα αγωνίσματα θέλοντας να εξασφαλίσουν τη νίκη τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Amigos...παρά πέντε

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στρέφεται στα ομαδικά αγωνίσματα αφού η ένταση ανάμεσα στους δύο πάγκους είναι μεγάλη και οι καβγάδες καθημερινό φαινόμενο στο νησί. Οι amigos para siempre, ή amigos παρά πέντε (Καρολίνα-Γιώργος Ασημακόπουλος) όπως τους αποκαλεί ο Τριαντάφυλλος έχουν προβληματίσει έντονα με τη συμπεριφορά τους τα μέλη της υπόλοιπης παρέας. Τόσο ο Ηλίας Μπόγδανος αλλά και ο Κόρο έχουν ενοχληθεί από σχόλιά τους καθώς και με τις αντιδράσεις τους μετά τις ήττες.

Η στάση τους απέναντι στην Ελένη Χαμπέρη, η οποία αγωνιζόταν την προηγούμενη εβδομάδα με την άλλη ομάδα θεωρήθηκε ανάρμοστη αφού μετά το τέλος του αγωνίσματος με έπαθλο το ταξίδι στο Μαϊάμι, ο Ασημακόπουλος είπε στην Ελένη ότι έπρεπε «να το παίξει διαφορετικά», υπονοώντας ότι έπρεπε να έχει μειωμένη απόδοση, ώστε να έχανε η κόκκινη ομάδα και η ίδια να πήγαινε ούτως ή άλλως στο ταξίδι, αφού θα την επέλεγαν οι φίλοι της στην μπλε ομάδα. Αυτό πλήγωσε πολύ την Ελένη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα και να εκφράσει την πικρία της σε Κόρο και Ηλία.

Η ασυλία είναι...γυναικεία υπόθεση

Στο σημερινό επεισόδιο οι παίκτες αγωνίστηκαν σε στίβο μάχης ο οποίος ήταν γεμάτος ανατροπές. Η Καρολίνα αναδείχθηκε νικήτρια από τις γυναίκες. Την ίδια ώρα Ασημακόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος μάχονταν για τη νίκη με τον Ηλία να αγωνίζεται εν τέλη ενάντια στην Καρολίνα. Το παιχνίδι ήταν αρκετά περίπλοκο με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 3-2 υπέρ της Καρολίνας. Μαζί με τους φίλους της (Ηλίας, Κόρο, Ασημακόπουλος) απόλαυσαν πίτσες και αναψυκτικά λίγο πριν την αποψινή ψηφοφορία. Η Καρολίνα είναι η παίκτρια που κερδίζει την ατομική ασυλία και δεν θα μπορεί να ψηφιστεί στο Συμβούλιο.



Αν θες να μαθαίνεις πρώτη όλες τις εξελίξεις για το #Survivor4 κάνε κλικ σε αυτό εδώ το link.

https://www.instagram.com/p/CPjY0wPAyqD
https://www.instagram.com/p/CPjaGl6Avk0

Χαμός στο συμβούλιο- Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Με ένταση ολοκληρώθηκε το συμβούλιο αφού η Καρολίνα και ο Τριαντάφυλλος λογομάχησαν έντονα. Στη συνέχεια οι παίκτες ψήφισαν για ακόμη μια φορά ποιον θέλουν να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης με την ψηφοφορία να διαμορφώνεται ως εξής: Ο Τριαντάφυλλος έσπασε ρεκόρ αφού συγκέντρωσε 7 ψήφους ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος συγκέντρωσε μόλις 1 ψήφο, με αποτέλεσμα ο «Ντάφι» να βρίσκεται για 11η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση. Η Καρολίνα ήταν εκείνη που είχε το πλεονέκτημα να επιλέξει τον δεύτερο υποψήφιο με τον Σάκη Κατσούλη να είναι ο δεύτερος υποψήφιος αυτής της εβδομάδας.

Πηγή φωτογραφιών: @survivorgreece