MasterChef 5: Η Μαρίνα ξεκίνησε με μπηχτές στο Instagram μετά την αποχώρηση (photos)

Πατούλια Κατερίνα
MasterChef 5: Η Μαρίνα ξεκίνησε με μπηχτές στο Instagram μετά την αποχώρηση (photos)

Η Μαρίνα Ντεμολλάι αποχώρησε λίγο πριν τον Τελικό του MasterChef 5.

Μια ανάσα μας χωρίζει πια πριν τον Τελικό του MasterChef 5 στον οποίο θα διαγωνιστεί η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κόντρα στον Διονύση Σαρακίνη. Μετά από έναν μαραθώνιο μαγειρικών μονομαχιών, η Μαρίνα Ντεμολλάι ήταν εκείνη που αποχώρησε τελικά από το ριάλιτι μαγειρικής, βγάζοντας ένα κακό τέταρτο πιάτο.

Το μπριος ψωμάκι που έπρεπε η Μαρίνα να αντιγράψει από το πιάτο του Νίκου Θωμά, αποδείχτηκε παγίδα, όπως και το πολύ αλατισμένο λουκάνικο από κρέας μπακαλιάρου. Και παρά το προβάδισμα ενός βαθμού που είχε η Μαρίνα στις δύο πρώτες δοκιμασίες, στο χτεσινό επεισόδιο της 31ης Μαΐου 2021 δεν κατάφερε τελικά να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του MasterChef.

Η Μαρίνα και το MasterChef!

Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε η Ντεμολλάι η οποία είπε χαρακτηριστικά:

«Πήρα το χάλκινο, είμαι πολύ ευτυχισμένη που έφτασα στους τρεις, θέλω να αφιερώσω τη νίκη στα δύο παιδάκια μου που έζησαν τόσον καιρό μακριά από τη μαμά και ήρθε η ώρα να πάω να τους ψωνίσω και να κάτσω μαζί τους και να παίξουμε», τόνισε η Μαρίνα, η οποία έστειλε και ένα μήνυμα στις απανταχού γυναίκες:



«Θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες πως δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάμε, θέλω να το πάρουν παράδειγμα όλες, να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να τα συνδυάσουν όλα, παιδιά, οικογένεια, δουλειά και να έχουν μια καλύτερη ζωή».

Αν η Μαρίνα πήγαινε στον τελικό, θα βλέπαμε επιτέλους δύο γυναίκες! Και θα μας άρεσε πολύ! Δες εδώ γιατί

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας:

Η Μαρίνα με καταγωγή από την Αλβανία, είχε μιλήσει από την audition της ακόμα για τον ρατσισμό αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τονίζοντας:

«Δυναμική δεν ήμουν πάντα στη ζωή μου γιατί λόγω κάποιων καταστάσεων υγείας που είχα περάσει. Στην ηλικία των 14 ετών κόλλησα τοξόπλασμα από μία γάτα και το μικρόβιο με χτύπησε στο οπτικό νεύρο, με αποτέλεσμα να χάσω την όρασή μου από το αριστερό μάτι. Δεν ήταν μια εύκολη περίοδος. Για ένα διάστημα δύο χρόνων χρειάστηκε να βρίσκομαι καθημερινά στο νοσοκομείο χάνοντας όλη την εφηβική ηλικία μου, τους φίλους, την καθημερινότητά μου.

Η Μαρίνα επέστρεψε στα social media:

Η 29χρονη Μαρίνα, δεν απέκτησε πολλούς followers μετά τη συμμετοχή της στο MasterChef 5, σε αντίθεση με παίκτες όπως ο Τζιοβάνι που η δημοτικότητά τους στα social media ήταν μεγάλη και μετά το παιχνίδι.

Η ίδια η νεαρή μητέρα δύο παιδιών, δεν φαίνεται να μασάει και τα stories της το φανερώνουν. Η Μαρίνα υπήρξε άλλωστε μία παίκτρια που το κοινό, ειδικά του Twitter, δεν αγάπησε, εξαιτίας των φαρμακερών σχολίων που έκανε για συμπαίκτες της στο πρώτο μισό του παιχνιδιού πριν την πρώτη της αποχώρηση.

Στη δεύτερη ευκαιρία, η Ντεμολλάι, μπήκε ξανά στο παιχνίδι, διαβασμένη και πολύ πιο γλυκιά!

Δες τα stories που έκανε.