Baby Boom! Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε μαμά για δεύτερη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Baby Boom! Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε μαμά για δεύτερη φορά

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η ηθοποιός.

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η Αθηνά Οικονομάκου πριν από λίγες ώρες. Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε ξεπεράσει την 9η Ιουνίου που ήταν η πιθανή ημερομηνία τοκετού, όπως την είχε αποκαλύψει σε q+a στο Instagram και είχε σταματήσει να κάνει στόρις για μερικά εικοσιτετράωρα κάνοντας τους fans της να απορούν για το αν έχει γεννήσει!

Tελικά η 9η Ιουνίου ήταν η χαρμόσυνη ημέρα όπου η Αθηνά γέννησε την κορούλα της. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

oikonomakou

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Ήταν αρχές Ιανουαρίου όταν η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account της πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Στη φωτογραφία που ανέβασε τότε στο account της, η ηθοποιός κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό Μάξιμο και σχηματίζει με τα δάχτυλά της τον αριθμό δύο. «Η ευτυχία και η κοιλιά μου δεν κρύβονται πια», είχε γράψει στο caption της φωτογραφίας της η Αθηνά.

Πατώντας σε αυτό το link μπορείς να δεις τη φωτογραφία που ανέβασε τον Ιανουάριο, όταν και ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Στις αρχές Απριλίου κι έπειτα από ένα poll που έκανε στα social media της, η Αθηνά αποκάλυψε με μια φωτογραφία της πως το μωράκι που περιμένει είναι κορίτσι, και πως ο μικρός Μάξιμος θα γίνει μεγάλος αδερφός σε ένα κοριτσάκι.

Θυμάσαι πως αποκάλυψε το φύλο του μωρού της;

Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Οι φωτογραφίες της στο Instagram με την κοιλίτσα της φουσκωμένη ήταν πάρα πολλές όλο αυτό διάστημα, και πάντα συγκέντρωναν μεγάλο αριθμό likes και σχολίων. Σήμερα η Αθηνά βιώνει την πιο όμορφη μέρα της, μιας και κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το όνομα που έχουν επιλέξει να της δώσουν, όμως σίγουρα θα είναι κάτι πολύ όμορφο.

Να της ζήσει λοιπόν.