Ο Τζιοβάνι επιστρέφει στο MasterChef ως βοηθός του Διονύση: Έξαλλο το κοινό

Πατούλια Κατερίνα
Ο Τζιοβάνι επιστρέφει στο MasterChef ως βοηθός του Διονύση: Έξαλλο το κοινό

Colpo grosso από τον Διονύση του MasterChef.

Ο Τζιοβάνι, ο Ιταλός σεφ που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό στη φετινή του συμμετοχή στο MasterChef 5, βρίσκεται ήδη στη Ρόδο για το άνοιγμα του εστιατορίου του Sole Giaguaro ενώ ο Διονύσης Σαρακίνης και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη διεκδικούν πια τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef.


Μετά από μια σκληρή μάχη με τη Μαρίνα σε τέσσερις διαφορετικές μαγειρικές μονομαχίες, ο Διονύσης κατάφερε να κατατροπώσει τη Μαρίνα Ντεμολλάι, η οποία σήμερα βρέθηκε στην Φωλιά των Κου Κου και ζήτησε συγνώμη από όλους.

Η συγνώμη της Μαρίνας.

marina

Η Μαρίνα βγήκε από το MasterChef και γέμισε γλύκα. Ζήτησε τη συγνώμη της από τον Ιωάννη για όσα είχε πει για τη σχέση του με τη Μαρία, εξήγησε πόσο στεναχωρημένη είναι με την εξέλιξη της φιλίας της με την Κωνσταντίνα και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Διονύση για τον οποίο εξήγησε πως όσο εκείνη προσπαθούσε να μην του δίνει σημασία, τόσο εκείνος ασχολούνταν μαζί της.



Η μάχη του τελικού του MasterChef 5 ξεκινάει!

Η πρώτη φάση του τελικού του ριάλιτι μαγειρικής ξεκινάει με την αρχή του Ιουνίου. Σήμερα λοιπόν, η Μαργαρίτα και ο Διονύσης ρίχνονται στην πρώτη μεταξύ τους δοκιμασία με δύο βοηθούς ο καθένας στο πλευρό του.

Όπως καταλάβαμε από το τρέιλερ, στο πλατό επέστρεψε, η Μαρίνα, ο Παύλος, ο Αλέξανδρος και ο Τζιοβάνι!



Επέστρεψε ο Τζιοβάνι, οργίασε το κοινό

Η επιστροφή αυτή του Τζιοβάνι, μετά από δύο εβδομάδες στις οθόνες μας, έκανε το κοινό να μανιάσει ακόμα πιο πολύ που ο Ιταλός σεφ δεν βρίσκεται στον τελικό.

Κι όχι μόνο. Όπως κατάλαβαν οι έμπειροι του MasterChef, ο Διονύσης με colpo grosso πήρε στη δική του ομάδα τον Τζιοβάνι κάνοντας έξαλλη τη Μαργαρίτα.

Το spoiler!

To σημερινό spoiler θέλει νικητή της δοκιμασίας τον Διονύση με τον Τζιοβάνι στο πλευρό του.

Θυμάσαι το σχόλιο που είχε κάνει ο Διονύσης για τον Τζιοβάνι που εξόργισε το κοινό;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε έτσι κι αλλιώς πως οι βοηθοί της νικήτριας ομάδας θα πάρουν ένα «τίμιο μεροκάματο» - όπως είπε ο κριτής - της τάξης των 5.000!

Διάβασε τα σχόλια για τον τελικό, την επιστροφή του Τζιοβάνι και την κίνηση ματ του Διονύση παρακάτω.