Άννα Πρέλεβιτς: Βόλτα χέρι-χέρι με τον σύντροφό της στη Γλυφάδα (photos)

Άννα Πρέλεβιτς: Βόλτα χέρι-χέρι με τον σύντροφό της στη Γλυφάδα (photos)

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Άννα!

Η Άννα Πρέλεβιτς βρίσκεται στα καλύτερά της! Η πρώην Σταρ Ελλάς βιώνει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της στα επαγγελματικά της, ενώ παράλληλα είναι και πολύ ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή.

Αυτήν την περίοδο η Άννα βρίσκεται στο πλάι του Χρήστου Φερεντίνου στο τηλεπαιχνίδι του ALPHA, «Τέλεια Απόδραση», το οποίο πηγαίνει πολύ καλά στους πίνακες τηλεθέασης, ενώ είναι και blogger στο Queen.gr!



Δες εδώ όσα μοιράζεται με το κοινό της στο blog της η Άννα Πρέλεβιτς

Έχει βρει, όμως, και το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Νικήτα Νομικού. Ναι, καλά κατάλαβες από το όνομα! Ο Νικήτας είναι ο αδελφός της Δούκισσας Νομικού και είναι ο νέος σύντροφος της Άννας Πρέλεβιτς, εδώ και τρεισήμιση μήνες περίπου.

Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, τους έχει απαθανατίσει αρκετές φορές να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στα νότια προάστια, είτε οι δυο τους, είτε με παρέα. Αυτήν τη φορά οι δυο τους έκαναν τη βόλτα τους στη Γλυφάδα και ήταν πιασμένοι χέρι-χέρι αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις τις φωτογραφίες με το ζευγάρι. Και ο Νικήτας και η Άννα ήταν σε χαλαρή διάθεση με casual look και έδειχναν πραγματικά να απολαμβάνουν την έξοδό τους.