Jennifer Aniston: Η κίνηση που αποδεικνύει ότι θα είναι πάντα στο πλευρό του Brad Pitt

Jennifer Aniston: Η κίνηση που αποδεικνύει ότι θα είναι πάντα στο πλευρό του Brad Pitt

Οι δύο πρώην σύζυγοι έχουν πολύ καλή σχέση ακόμα και μετά το διαζύγιό τους.

Η «σχέση» τους μετρά 21 χρόνια και το μόνο που μπορείς να πεις με βεβαιότητα είναι πως αυτοί οι δύο φτιάχτηκαν ο ένας για τον άλλον. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η συμπεριφορά τους ακόμα και μετά το διαζύγιό τους. Ο λόγος για τον Brad Pitt και την Jennifer Aniston.

Μπορεί οι δυο τους να οδηγήθηκαν στο διαζύγιο μετά από πέντε χρόνια γάμου – ήταν παντρεμένοι από το 2000 μέχρι το 2005- όμως αυτό δεν τους απομάκρυνε για πάντα.

Δες στο βίντεο τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χώρισαν!



Οι δυο τους έχουν στενή σχέση ακόμα και σήμερα με πολλούς, μάλιστα, να λένε ότι ο Brad και η Jennifer μπορεί κάποια στιγμή να είναι και πάλι μαζί.

Λες; Πάντως τώρα λέγεται ότι ο Pitt έχει νέο ειδύλλιο με διάσημη ηθοποιό! Δες εδώ

Απόδειξη; Ο Brad Pitt τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης ενός κατοικίδιου. Θέλει να υιοθετήσει ένα ζωάκι και η Jennifer Aniston είναι πλάι του σε αυτό. Η ηθοποιός, μάλιστα, πιστεύει ότι ο πρώην σύζυγός της έχει μεγάλη ανάγκη να έχει κοντά του ένα ή και δύο σκυλάκια, τα οποία θα του δώσουν μεγάλη χαρά.

Δεν πέρασε, άλλωστε, και λίγα με το διαζύγιό του από την Angelina Jolie, αλλά και με την επιμέλεια των έξι παιδιών τους. «Η Jennifer είναι μία από τις ελάχιστες φίλες του Brad που είναι τόσο κοντά του και θέλει πάντα να είναι σίγουρη ότι εκείνος είναι καλά. Δεν παραλείπει, μάλιστα, να τον ενθαρρύνει να κάνει πράγματα που τον κάνουν να είναι χαρούμενος», λέει πηγή στη Mirror.