Εκτός Ελλάδος ο Σάκης Τανιμανίδης μετά από καιρό- Πού ταξίδεψε

Εκτός Ελλάδος ο Σάκης Τανιμανίδης μετά από καιρό- Πού ταξίδεψε

Ο παρουσιαστής ετοίμασε βαλίτσα και έκανε το πρώτο του ταξίδι με αεροπλάνο μετά την καραντίνα!

Μετά την άρση του lockdown όλο και περισσότεροι celebrities επιλέγουν να πάρουν μια ανάσα και να βρεθούν μακριά από το κλεινόν άστυ για μερικές ημέρες. Και είναι και λογικό! Κουράστηκαν από τους τόσους μήνες περιοριστικών μέτρων και εγκλεισμού λόγω του Covid-19. Όπως όλος ο κόσμος, άλλωστε!

Ανάμεσα, λοιπόν, σε άλλους και ο Σάκης Τανιμανίδης ετοίμασε τη βαλίτσα του, έκλεισε εισιτήριο αεροπλάνου και… ταξίδεψε μετά από πολύ καιρό. Ο παρουσιαστής έκανε και poll στο Instagram, μάλιστα, ρωτώντας τους followers του αν μπορούν να μαντέψουν πού πάει. Οι επιλογές που τους έδωσε; Βαρκελώνη, Λονδίνο, Ρίο Ντε Τζανέιρο, Μαλδίβες. Να δες το βίντεο!



Τελικά, λίγο αργότερα ο ίδιος αποκάλυψε τον τελικό προορισμό του, που δεν ήταν άλλος από τη Βαρκελώνη! Ο Σάκης έβγαλε selfie με φόντο τη Sagrada Familia και σημείωσε στη λεζάντα του Instagram post του πως μόνο για 24 ώρες ταξίδεψε στην ισπανική πόλη.

Και είναι και φυσικό να μείνει για τόσο λίγες ώρες στη Βαρκελώνη μιας και στην Αθήνα βρίσκεται η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, η οποία σε πολύ λίγες μέρες θα γεννήσει.

Δες εδώ πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της Χριστίνας!



Ο Σάκης, όπως έχει πει άλλωστε, δεν θέλει να αφήνει μόνη της τη γυναίκα του για μεγάλο διάστημα λόγω της κατάστασής της. Γι’ αυτό και όταν χρειαζόταν να βρίσκεται για πολλές ώρες μακριά της στα γυρίσματα της «Φάρμας» αποφάσισαν από κοινού να μετακομίσουν σε σπίτι κοντά στο μέρος όπου γυριζόταν το reality του ΑΝΤ1.