Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει την κοιλίτσα της λίγους μήνες πριν γεννήσει(photos)

Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει την κοιλίτσα της λίγους μήνες πριν γεννήσει(photos)

Είναι πανέμορφη και αυτή η εγκυμοσύνη την έχει γλυκάνει, δε συμφωνείς;

Τα ευχάριστα νέα έχουν έρθει καιρό τώρα για την Χριστίνα Μπόμπα και τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη. Οι δύο πολυαγαπημένοι influencers μοιράζονται τη χαρά τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους και πράγματι θα έχεις διαπιστώσει και εσύ πως οι followers τους λατρεύουν να βλέπουν περιεχόμενο σχετικό με την καθημερινότητα τους.

Στο διάστημα αυτό έχουμε δει πολλές φορές την όμορφη έγκυο Χριστίνα να ποζάρει μπροστά στον καθρέπτη της και ναι, η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά, μιας και περιμένει τα δύο κορίτσια της.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να γίνει το όνειρό τους πραγματικότητα, όπως έχουν αποκαλύψει, διανύουν την πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής τους και φροντίζουν να απολαμβάνουν κάθε λεπτό της εγκυμοσύνης.

Σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει διάφορες αναρτήσεις της Χριστίνας στο σπίτι και μάλιστα έχει δώσει πολλές συμβουλές σε μέλλουσες μητέρες.

Σήμερα, μιας και είναι Κυριακή το κορίτσι μας μένει σπίτι με τα αθλητικά της ρούχα και αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα video στο Instagram Story και πραγματικά είναι μια κούκλα. Το πρόσωπο της έχει γλυκάνει και αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις στις φωτογραφίες που έχουμε συγκεντρώσει για εσένα.



Δες περισσότερα στη gallery.