MasterChef 5: Νικήτρια δοκιμασίας τελικού η Μαργαρίτα και το Twitter κάνει πάρτι

MasterChef 5: Νικήτρια δοκιμασίας τελικού η Μαργαρίτα και το Twitter κάνει πάρτι

Μεγάλη χαρά για τους fans του MasterChef. 

Γεμάτο αγωνία και ανατροπές ήταν το σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5. Οι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, έδωσαν τις ποδιές του τελικού στη Μαργαρίτα και τον Διονύση και τους ανακοίνωσαν την αποψινή δοκιμασία τελικού.

Οι δύο φιναλίστ έπρεπε να δημιουργήσουν μενού τριών σταδίων, δηλαδή ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό, σε ρεαλιστικούς χρόνους πραγματικής κουζίνας. Συνολικά, οι κριτές έδωσαν στους δύο παίκτες δύο ώρες και δεκαπέντε λεπτά για να φέρουν εις πέρας τη δοκιμασία.

Μόνο που… δεν ήταν μόνοι σε αυτήν τη δοκιμασία. Οι κριτές ανακοίνωσαν στον Διονύση και τη Μαργαρίτα ότι θα έχουν και βοηθούς, που δεν ήταν άλλοι από τους διαγωνιζόμενους του MasterChef που έφτασαν μια ανάσα πριν τον τελικό. Ο λόγος για τους Τζιοβάνι, Μαρίνα, Παύλο και Αλέξανδρο.



Ο Διονύσης διάλεξε για βοηθούς τον Τζιοβάνι και τον Αλέξανδρο, οπότε αναγκαστικά η Μαργαρίτα πορεύτηκε με τη Μαρίνα και τον Παύλο. Όπως ανακοίνωσαν εξ αρχής οι κριτές, οι βοηθοί της ομάδας που κερδίζει παίρνουν και ως έπαθλο 5.000 ευρώ ο καθένας.

Δες εδώ πώς αντέδρασε το κοινό όταν έμαθε ότι ο Τζιοβάνι θα είναι βοηθός του Διονύση!

Σε αυτήν τη δοκιμασία, λοιπόν, νικήτρια αναδείχθηκε η Μαργαρίτα, η οποία ξεχώρισε με βαθμολογία οκτώ στα δέκα. Έτσι, οι βοηθοί της, η Μαρίνα και ο Παύλος πήραν από πέντε χιλιάδες ευρώ.

https://www.instagram.com/p/CPl42krK6hU

Ο Διονύσης βγήκε δεύτερος, με επτά στα δέκα, γιατί είχε μια αστοχία με το παγωτό που ετοίμασε. Όπως ήταν φυσικό, στο Twitter έγινε χαμός με τους φανατικούς του MasterChef να πανηγυρίζουν που η Μαργαρίτα βγήκε νικήτρια! Στην gallery θα δεις 15 tweets που αποθέωσαν τη Μαργαρίτα.