Δανάη Λιβιεράτου: Η ευχή στο «άλλο της μισό» και το omg ολόσωμο μαγιό

Δανάη Λιβιεράτου: Η ευχή στο «άλλο της μισό» και το omg ολόσωμο μαγιό

Έχεις δει τον σύντροφό της, αλλά ίσως δεν τον θυμάσαι.

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι ένα κορίτσι που αγαπάει πολύ την ιππασία. Αυτή αποτελεί πολύ βασικό μέρος του προγράμματός της και όχι μόνο από άποψη χόμπι. Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου έχει φτάσει σε πιο επαγγελματικό επίπεδο.

Στον λογαριασμό της στο Instagram πολλές φορές ανεβάζει βίντεο από τις επιδόσεις της και, ομολογουμένως, αυτά είναι πολύ εντυπωσιακά. Σίγουρα, όμως, θα έχεις προσέξει και κάτι άλλο: το omg παρουσιαστικό της.




Σαφώς και όταν τα γονίδιά σου προέρχονται από μία τόσο εντυπωσιακή γυναίκα, όπως η Αδάμ, δεν είναι να απορείς για αυτήν την εικόνα. Όμως, πραγματικά, το κορίτσι σε κάθε του ανάρτηση εντυπωσιάζει, ενίοτε μοιάζοντας με κάποιο μεγάλο αστέρι του κινηματογράφου.

Τα γενέθλια του «άλλου της μισού»

Χτες, η Δανάη έκανε ένα story για να ευχηθεί «στον σύντροφό της/στο άλλο της μισό». Αυτός δεν είναι παρά… το άλογό της. Η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ του ζώου και του αναβάτη του είναι πολύ βαθιά, ορισμένες φορές φτάνοντας σε ένα συναισθηματικό επίπεδο που μόνο οι δυο τους μπορεί να καταλάβουν.




Δανάη Λιβιεράτου: Το βίντεο από την παιδική της ηλικία πρέπει να το δεις

Για το ευχετήριο story, η Δανάη επέλεξε ένα βίντεο στο οποίο ιππεύει φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό. Πέρα από την πολύ όμορφη και ιδιαίτερη σκηνή, αναπόφευκτα θα παρατήρησες και τις model ready αναλογίες της.