O James δωρίζει τα ενθύμια από το Survivor και συγκινεί (photos)

Πατούλια Κατερίνα
O James δωρίζει τα ενθύμια από το Survivor και συγκινεί (photos)

Ο James θα δώσει τα ενθύμια από το Survivor για καλό σκοπό.

Μισός μήνας έχει περάσει από τη μέρα που ο James Καφετζής, ένα από τα μεγάλα φαβορί του Survivor, τα μάζεψε και έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Τον James υποδέχτηκε πίσω στο νησί του, την Ρόδο, πλήθος κόσμου και τον αποθέωσε με τιμές πρίγκιπα, όπως ακριβώς ήταν και του ψευδώνυμό του όσο ήταν στο παιχνίδι, εξαιτίας της ομοιότητας με τον πρίγκιπα Harry.

Και μπορεί ο James να συνεχίζει τις διακοπές του στη Σίφνο παρέα με τους κολλητούς του από το Survivor, Νίκο Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη, όμως ο Καφετζής απέδειξε πως είναι πρίγκιπας και για έναν ακόμα λόγο.

Ο James και η δωρεά

james rouxa hamogelo

Ο πάλαι ποτέ παίκτης του Survivor, αποφάσισε να δώσει τα ενθύμια που έχει από το ριάλιτι επιβίωσης για καλό σκοπό και συγκίνησε και πάλι τους πιστούς του fans.

«Ζητώ την ψήφο σας για άλλη μια φορά, αυτήν την φορά όμως για έναν εξαιρετικά καλό σκοπό! Σε συνεργασία με το Χαμόγελο του παιδιού @hamogelo, κάνουμε έναν διαγωνισμό όπου οι νικητές θα κερδίσουν τα πράγματα μου από το survivor όπως:


https://www.instagram.com/p/CPlTWCKhd3C

Την μπλούζα μου (την έπλυνα 5 φορές!)
Το παγούρι μου!
Την μπαντάνα που φορούσα!
Το αντιανεμικό μου!
Και τα παπούτσια (44.5 νούμερο btw)

Όλα τα έσοδα από τον διαγωνισμό θα διατεθούν για να εξασφαλίσουμε ένα μαγιό και κουβαδάκια για τα παιδιά που μεγαλώνουν στο «Χαμόγελο» για να έχουν χαρούμενες καλοκαιρινές αναμνήσεις, και στο τέλος του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί ο αριθμός των παιδιών που καταφέραμε, μαζί να βάλουμε ένα χαμόγελο στο προσωπάκι τους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Καφετζής, ο οποίος συνεχίζει μετά από τόσες μέρες να είναι μέσα στα trends του Twitter.



Η απόφαση να αποχωρήσει:

Ο James σόκαρε το κοινό όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. Μιλώντας στον Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά:

Ένας λόγος που έφυγα ήταν η παράταση του παιχνιδιού. Από τέλη Μαΐου έγινε 15 Ιουνίου και μετά 15 Ιουλίου. Δεν υπήρχαν πλέον ερεθίσματα. Έκανα παρέα με τον Νίκο γιατί με τους άλλους δεν ταίριαζα. Δεν περίμενα αυτή την υποδοχή που είχα στη Ρόδο. Έγινε χαμός δεν το περίμενα. Θα γινόταν χαμός και με το Νίκο αλλά υπήρξαν οι φωτιές. Είναι περίεργο αυτό που μου συμβαίνει. Ακόμα δεν μπορώ να πάω σούπερ μάρκετ που μου αρέσει πολύ αλλά δεν μπορώ. Θέλουν όλοι να φωτογραφηθούν μαζί μoυ. Μου λείπει το σούπερ μάρκετ πολύ».