Survivor: Έφυγε ο Τριαντάφυλλος – Πανηγυρίζουν τα social media

Survivor: Έφυγε ο Τριαντάφυλλος – Πανηγυρίζουν τα social media

Τα spoiler επιβεβαιώθηκαν και ο παίκτης που δίχασε όσο κανένας αποχώρησε από το παιχνίδι.

Σίγουρα παρακολούθησες σήμερα το νέο επεισόδιο του Survivor. Τα spoiler ήθελαν τον Τριαντάφυλλο να αποχωρεί και το κοινό δεν μπορούσε να το πιστέψει. Έλα, όμως, που, τελικά, αυτό ακριβώς έγινε.

Ο αμφιλεγόμενος κύριος Τριαντάφυλλος

Να σου θυμίσουμε ότι ο Τριαντάφυλλος ήταν ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες του παιχνιδιού. Δίχασε τους θεατές που βρέθηκαν ακόμα και να τσακώνονται μεταξύ τους διαδικτυακά σχετικά με το αν πρέπει να τον στηρίξουν ή όχι.




Τελικά, υπάρχουν δύο πλευρές, το ίδιο ένθερμες και παθιασμένες. Το hate club του τραγουδιστή, όμως, είναι μεγάλο όπως και να το κάνουμε.

Γιατί θέλω να παραμείνει o Τριαντάφυλλος στο Survivor: και το Twitter συμφωνεί!

Οι αμφιλεγόμενες κινήσεις

Κάποιες κινήσεις που συνέβησαν μέσα στο παιχνίδι έδιναν αν μη τι άλλο λαβές για σχόλια. Όπως όταν σχολίαζε άλλους παίκτες στην κάμερα και μπροστά τους έκανε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Μέχρι που «έδωσε» τη Μαριαλένα και τον Σάκη, αφού, σύμφωνα με τη δήλωσή του, τους άκουγε ενώ βρίσκονταν ερωτικά τετ-α-τετ.




Ποιος να απορήσει, λοιπόν, που στην ανακοίνωση της αποχώρησής του, τα social media έστησαν γλέντι; Και για να μπεις καλύτερα στο κλίμα σχετικά με το τι εννοούμε, δες τα σχόλια στην παρακάτω gallery.