Άγριες Μέλισσες: Θρηνεί την Ανέτ και βράζει για Κωνσταντή το Twitter

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Θρηνεί την Ανέτ και βράζει για Κωνσταντή το Twitter

Δόξα και τιμή στον τραυματισμένο Μιλτιάδη, που έσωσε τα κορίτσια τελευταία στιγμή.

Λίγες ώρες πριν οι Άγριες Μέλισσες ρίξουν αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά προβλήθηκε ίσως το πιο συγκλονιστικό επεισόδιο που έχουμε δει μέχρι σήμερα στη σειρά.

Αν είσαι φαν και δεν χάνεις επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς, τότε θα συμφωνήσεις πως το επεισόδιο της Τετάρτης ήταν ένα έπος από μόνο του. Ξέραμε πως θα συνέβαινε κάτι κακό, το περιμέναμε. Το είχες διαβάσει κι εσύ, κι εμείς, τα spoiler άλλωστε δεν έφυγαν λεπτό από δίπλα μας όλη τη χρονιά.

Μέσα σε ένα επεισόδιο έγιναν τόσα πράγματα που δεν ξέρω τι μπορώ και τι αντέχω να σχολιάσω. Η αγωνία είχε φτάσει στο κατακόρυφο και η μουσική επένδυση του επεισοδίου έκανε ακόμη πιο δύσκολο το να συγκεντρωθώ και να μην με πονάει η καρδιά μου περιμένοντας αυτό που θα ακολουθούσε.

Τα spoiler ήταν ξεκάθαρα στο ποιος πεθαίνει στο τέλος του δεύτερου κύκλου, οπότε πάνω κάτω είχαμε προετοιμαστεί ψυχολογικά.

Αν αντέχεις να διαβάσεις spoiler για το δραματικό φινάλε της δεύτερης σεζόν πάτησε αυτό το link

Από που να ξεκινήσεις και που να σταματήσεις; Από την επανένωση Νικηφόρου-Κωνσταντή, που ακόμη αγνοούνται και κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί;

Από τον Μελέτη που για πρώτη φορά έδειξε τον πραγματικό εαυτό του στη μητέρα του, Ανέτ; Από τον εξολοθρευτή Μιλτιάδη, που έσωσε τα τρία κορίτσια πάνω στην πάλη, σκοτώνοντας τον Μεγαρίτη ή από την υπέρτατη Ανέτ, η οποία μας χάρισε μια μοναδική ερμηνεία;

agries melisses foties konstantis

Ο Γιάννης Κουκουράκης ως Κωνσταντής απέδειξε για ακόμη μια φορά το υποκριτικό ταλέντο και το character development του, όταν μπήκε μέσα στη φωτιά για να σώσει την κοπέλα που εγκλωβίστηκε. Το Twitter φυσικά αγωνιούσε από το πρώτο δευτερόλεπτο που ο Κωνσταντής πάλευε με τις φλόγες για το τι θα του συμβεί.

Σειρά πήρε ο Αναστάσης Ροϊλός, ο οποίος έσπευσε να βρει τον λιπόθυμο Κωνσταντή, προκειμένου να τον σώσει, με τα δύο αδέρφια να μας χαρίζουν επική ερμηνεία. Και πάνω που ήδη είχαμε την αγωνία για το πώς θα βγουν από εκεί, στο σπίτι των Σταμίραινων γινόταν ο απόλυτος χαμός.

Θυμάσαι αυτό το παλιό spoiler για τον θάνατο του Κωνσταντή; Λες να;

Ο δήθεν τραυματισμένος Μεγαρίτης, μετά από εντολή του Μελέτη, μαζί με τρεις ακόμη μπήκαν στο σπίτι τους προκειμένου να τους βγάλουν από τη μέση. Ευτυχώς όμως είχαμε τον Μιλτιάδη, ο οποίος αν και ψυχικά ασθενής έχει αποδείξει πως τα έχει 400 και πως θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει τους αγαπημένους του.



To επικό φινάλε θα είναι όλο πάνω στον Μιλτιάδη που κάνει την ηρωική του έξοδο από τις Άγριες Μέλισσες

Τι και αν ο Μεγαρίτης τον μαχαίρωσε κάμποσες φορές, εκείνος κατάφερε να πιάσει το όπλο και να τους σκοτώσει έναν έναν, σώζοντας τα κορίτσια. Και αν εκεί δεν ένιωσες την καρδιά σου να χτυπάει αρκετά δυνατά, τότε τα είδες όλα στη σκηνή Δούκας-Ανέτ.

Το Twitter υποκλίθηκε στο υποκριτικό μεγαλείο της Κάτιας Δανδουλάκη, η οποία επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή της μπροστά στον Δούκα, προκειμένου να τον κάνει πια να σταματήσει όλο το μίσος.

agries melisses dandoulaki thanatos

Πάνω από 9 χιλιάδες tweets γράφτηκαν για τις #ΆγριεςΜέλισσες και αυτό το λες απλά έπος: