Spoiler Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Μιλτιάδη σοκάρει - Ο Δούκας καταρρέει (μέχρι που τον λυπάσαι)

Κατερίνα Ιωακείμ
Spoiler Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Μιλτιάδη σοκάρει - Ο Δούκας καταρρέει (μέχρι που τον λυπάσαι)

Ο τρόπος με τον οποίο πεθαίνει ο Μιλτιάδης σε ξεπερνάει! Θα πέσει πολύ (πάρα πολύ) κλάμα απόψε στις Άγριες Μέλισσες (λάβε τα μέτρα σου). 

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν πάλι στο Διαφάνι! Και αν βγουν αληθινά όσα μαθαίνουμε τότε πραγματικά θα καταλάβεις -ακόμα κι εσύ που λίγο ενοχλείσαι ακόμα- γιατί τα spoilers δεν σου χαλάνε τη μαγεία μιας σειράς σαν τις Άγριες Μέλισσες με καλό σενάριο και σκηνοθεσία.

Όσο γλαφυρά κι αν σου περιγράψω τον τρόπο με τον οποίο ο Μιλτιάδης Σεβαστός θα πεθάνει απόψε δεν θα σε γλιτώσω από το κλάμα και τον κόμπο στο στομάχι που θα νιώσεις απόψε. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Λίγο το χτεσινό επεισόδιο, λίγο το τρέιλερ για όσα θα ακολουθήσουν και έχουμε ήδη λύσει τον γρίφο που μας προκάλεσε η "Βιολέτα" με το backstage video που ανέβασε στο instagram. Γιατί ήταν μπαρουτοκαπνισμένοι Νικηφόρος και Κωνσταντής ενώ η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω με πεντακάθαρα ρούχα και πρόσωπα; Δεν είναι όλοι μαζί στο σπίτι των Σταμίραινων όταν του βάζει φωτιά ο Μελέτης με τον Αχιλλέα Μεγαρίτη;

Όχι δεν είναι όλοι μαζί!

Εάν το έχεις χάσει αυτό το επεισόδιο των spoilers πάτησε αυτό το link και θα τα μάθεις όλα!



Πώς θα φτάσουμε στη δολοφονία του Μιλτιάδη

Ο Αχιλλέας, ο οποίος έπειτα από εντολή της Μυρσίνης έχει την ευθύνη του σχεδίου εξόντωσης των Σταμίραινων έχει σκοπό να βάλει φωτιά στο σπίτι τους αλλά για να προστατέψει τον Δούκα (εννοείται πως αν εκτελεστούν τα κορίτσια ΟΛΟΙ θα τον θεωρήσουν μοναδικό ύποπτο) θα προσπαθήσει να παρουσιάσει την δολοφονία ως ατύχημα.

Θα βάλει φωτιές, λοιπόν, σε όλο το χωριό -μόλις κατάλαβα γιατί ήταν καμμένος ο στάβλος των Σεβαστών στην ανάρτηση που είχε κάνει στα social ο "Δούκας" από το set των γυρισμάτων!- προκειμένου να φανεί εντελώς συμπτωματικό ότι το σπίτι των αδερφών Σταμίρη θα τυλιχτεί στις φλόγες.

AgriesMelisses spoiler telosed

Να δούμε, βέβαια, πώς θα εξηγήσει στις Αρχές το γεγονός ότι θα μπουκάρει στο σπίτι να δολοφονήσει τα κορίτσια.

Ο Αχιλλέας δεν θα δώσει καμία εξήγηση! Σύμφωνα με τα spoiler θα πεθάνει τη βραδιά των πυρκαγιών!

Μέσα στην αντάρα της νύχτας, λοιπόν, με τις φλόγες να καταστρέφουν όλο το χωριό συμπεριλαμβανομένης και της περιουσίας του Δούκα Σεβαστού, ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο θα φύγουν από το σπίτι της Ελένης. Θα αφήσουν, όμως, πίσω τον Μιλτιάδη -ο οποίος θα οπλοφορεί- για να προστατέψει τις τρεις αδερφές (ο μικρός Σέργιος βρίσκεται ασφαλής, αυτή την κολασμένη νύχτα, στη Λάρισα με την Ουρανία!).

Ο Μιλτιάδης θα προτάξει τα στήθη του για να σώσει τα κορίτσια (κυριολεκτικά) και ο Μελέτης θα τον μαχαιρώσει θανάσιμα (εξού και το ματωμένο πουκάμισο στο βίντεο της Παπαθωμά). Δεν θα πεθάνει, όμως, τόσο εύκολα!

AgriesMelisses spoiler telosr

Ενοχές θα ισοπεδώσουν τον Δούκα για πρώτη φορά

Ο Μιλτιάδης δεν θα πεθάνει στη σκηνή του μαχαιρώματος -σύμφωνα πάντα με τα spoilers- αλλά θα βρει τη δύναμη να σταθεί για μία τελευταία φορά απέναντι στον αδερφό του και να του πει όσα του είχε φυλαγμένη.

Ο Δούκας στη θέα του αιμόφυρτου Μιλτιάδη, στο άκουσμα των πολύ σκληρών κουβέντων που εκείνος θα του πει και δεδομένου ότι -σε αντίθεση με την Μυρσίνη- έχει απολύτως κατανοήσει τον λόγο για τον οποίο οι αδερφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο (για να μην βιάσει την Δρόσω)... θα καταρρεύσει. Για πρώτη φορά στη ζωή του θα πνιγεί στις ενοχές. Για πρώτη φορά στη ζωή του θα νιώσει πως έχει άδικο, πως είναι ένας στυγνός δολοφόνος ψυχών και ανθρώπων.

Θα γίνει σκοτωμός!



Και ενώ η σκηνή ανάμεσα στα δύο αδέρφια θα σε συγκινήσει τόσο που θα αρχίσεις να συμπαθείς ακόμα και τον Δούκα, η εξέλιξη θα σε κάνει να αναζητήσεις χαρτομάντηλα για τα δάκρυά σου (#ισχυει)!

Ο Μιλτιάδης ο οποίος σιγά σιγά χάνει τις δυνάμεις του (μην ξεχνάς ότι τον έχουν μαχαιρώσει), θα συρθεί μέχρι το δέντρο όπου βρήκαν τον γιο του Γιάννο κρεμασμένο (το θυμάσαι ότι δεν αυτοκτόνησε ποτέ ο Γιάννος αλλά τον δολοφόνησε ο Μελέτης και το έκανε να φανεί σαν αυτοκτονία, έτσι;), θα φωνάξει "Έρχομαι" και θα αφήσει την τελευταία του πνοή.

Κάντο λίγο εικόνα! Ανατρίχιασες;

Η δολοφονία του Μιλτιάδη από τα χέρια του γιου της θα είναι η σταγόνα που ξεχύλισσε το ποτήρι. Η Ανέτ θα αυτοκτονήσει. Θα τα μάθεις όλα σε αυτό το link


https://www.instagram.com/p/CPlPPjfpBJn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μυρσίνη αγκαλιά με τον αιμοβόρο Ακύλα

Σε άλλα νέα, ο Αιμίλιος Χειλάκης τριγυρνάει ήδη στο Διαφάνι και ποζάρει με τους ανθρώπους που θα τον βοηθήσουν στο καταστροφικό του έργο στην τρίτη σεζόν των Άγριων Μελισσών! Ο αιμοβόρος Ακύλας Μεγαρίτης (θα μάθεις για το ποιόν του σε αυτό το link) έχει αρχίσει τις αγκαλιές με την Μυρσίνη και τον Μελέτη. Τυχαίο;

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της σειράς, Λευτέρη Χαρίτο, ο καθεστωτικός Ακύλας θα είναι χειρότερος και από τον Δούκα και από τον Βόσκαρη! Κάτι μου λέει ότι εκείνος θα δώσει εντολή να εξοριστούν η Ελένη και ο Λάμπρος στη Λέρο!

Το νέο θανατικό πέφτει στο Διαφάνι από την ημέρα που η Μυρσίνη φόρεσε πάλι τα μαύρα! Διάβασε λεπτομέρειες από προηγούμενα spoiler σε αυτό το link για να συντονιστείς:


https://www.instagram.com/p/CPns_OVJKwr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με όλα τα μέτωπα ανοιχτά, λογικό είναι τέτοιες ώρες να γίνεται χαμός στο #AgriesMelisses στο twitter: