Σε κακή κατάσταση η Angelina Jolie λίγο πριν τα γενέθλιά της- Το ασυγχώρητο λάθος του Brad Pitt

Σε κακή κατάσταση η Angelina Jolie λίγο πριν τα γενέθλιά της- Το ασυγχώρητο λάθος του Brad Pitt

Τι συμβαίνει πάλι ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους;

Αύριο είναι τα γενέθλια της Angelina Jolie! Η star γίνεται 46 ετών κι ενώ θα περίμενε κανείς πως θα γιορτάσει με χαρά και κέφι, μάλλον αυτό δεν θα συμβεί. Ο λόγος; Ο πρώην σύζυγός της, Brad Pitt.

Σύμφωνα με πληροφορίες του US Weekly, η διάσημη ηθοποιός δεν πρόκειται να συγχωρήσει ποτέ τον Brad Pitt για το γεγονός ότι κατάφερε να πάρει από κοινού με εκείνη την επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

Ο Brad Pitt τώρα, βέβαια, ζει νέο έρωτα. Δες εδώ!

Για την Angelina η απόφαση αυτή του δικαστηρίου δεν είναι οριστική και αμετάκλητη και η ίδια θα χρησιμοποιήσει όποιο «όπλο» διαθέτει για να την αλλάξει. «Δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ. Επιμένει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και εξακολουθεί να πιστεύει ότι στο τέλος θα επικρατήσει η δικαιοσύνη», αναφέρει πηγή στην Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/CPptm9Bng2t

Η απόφαση του δικαστηρίου

Πριν περίπου μία εβδομάδα έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου που αφορά την επιμέλεια των έξι παιδιών των Brangelina. Ο δικαστής έδωσε στον Pitt και την Jolie την προσωρινή συνεπιμέλεια των πέντε παιδιών τους. Ο 19χρονος Maddox, επειδή ακριβώς είναι ενήλικας, δεν εμπεριέχεται στην απόφαση.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι το δικαστήριο δεν επέτρεψε την κατάθεση των τέκνων, τάραξε πολύ την Angelina Jolie. Η star διεκδικούσε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της και επιθυμούσε ο Brad Pitt να επισκέπτεται και να βλέπει τα παιδιά μόνο και πάντα με επίβλεψη. Από τη δική του πλευρά, ο Brad απλά ήθελε να περνά χρόνο με τα παιδιά του. Και τα κατάφερε!



Το διαζύγιο των Brangelina

Τον Σεπτέμβριο του 2016 κυκλοφόρησε το νέο ότι ο Brad Pitt και η Angelina Jolie χωρίζουν και παίρνουν διαζύγιο. Εκείνο το διάστημα, μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, κάτι τελικά δεν αποδείχθηκε ποτέ στο δικαστήριο.

Η έκδοση του διαζυγίου πραγματοποιήθηκε το 2018 με το ζήτημα της επιμέλειας των έξι παιδιών να σιγοκαίει. Τελικά, όμως, όπως φάνηκε, ο Brad ήταν αυτός που έλαβε δικαίωση με την Angelina να είναι πλήρως απογοητευμένη από όσα συνέβησαν στις δικαστικές αίθουσες.