Christina Hendricks: Αποκάλυψε την προσβλητική ερώτηση που της έκαναν συνέχεια

Sabine Camhi
Christina Hendricks: Αποκάλυψε την προσβλητική ερώτηση που της έκαναν συνέχεια

Πολλές σταρ του Hollywood έχουν πέσει δυστυχώς θύμα σεξιστικών σχολίων!

Η Christina Hendricks μίλησε για τις αγενείς ερωτήσεις που της έχουν κάνει κατά την διάρκεια της καριέρας της.

Η 46χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς Good Girls αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του ρόλου της στην σειρά Mad Men, έλαβε ερωτήσεις από τον Τύπο που αφορούσαν περισσότερο την εμφάνιση και το μέγεθος σουτιέν της, παρά την ίδια την σειρά.

«Οι άντρες άρχισαν να ντύνονται όπως ο Don Draper και ο Roger Sterling», τόνισε η Christina κατά τη διάρκεια συνέντευξης της στο The Guardian (Ο Don και ο Roger είναι χαρακτήρες στην ταινία Mad Men) και συνέχισε λέγοντας οι γυναίκες του «Mad Men» άργησαν πολύ να τραβήξουν την προσοχή των media πάνω τους. «Πέρασαν τρεις με τέσσερις σεζόν που δεν ασχολιόταν κανείς μαζί μας και ξαφνικά όλοι μας ήθελαν στα περιοδικά. Ήμασταν σε φάση: Αυτό είναι πολύ περίεργο! Τόσο καιρό παίζουμε στη σειρά».



Oι δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα της:

Η Christina είπε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της περιόδου που τα ΜΜΕ ήθελαν να της μιλήσουν, αυτό αφορούσε μόνο την εμφάνισή της.

«Σίγουρα υπήρχε μια εποχή που είχαμε πάρει εξαιρετικές κριτικές, και πήραμε πολλή προσοχή για την πολύ καλή δουλειά μας και την πολύ σκληρή δουλειά μας. Παρόλα αυτά όλοι ήθελαν απλώς να με ρωτήσουν ξανά για το νούμερο του σουτιέν μου», είπε. «Υπάρχουν μόνο δύο-τρία πράγματα που μπορώ να πω για ένα σουτιέν».



Επιπλέον, στο παρελθόν έχουν ρωτήσει την καλλονή και το αν έχει κάνει σιλικόνη.

«Είναι τόσο περίεργο που οι άνθρωποι με ρωτάνε συνέχεια αν το στήθος μου είναι αληθινό ή ψεύτικο» λέει η 36χρονη ηθοποιός: «Είναι τόσο εμφανές ότι είναι αληθινό που όλοι όσοι έχουν δει ή έχουν πιάσει ένα στήθος στη ζωή τους το ξέρουν».

«Αν κάτι πρέπει να μάθει κάποιος για μένα είναι ότι έχω μάθει να χαίρομαι αυτά με τα οποία γεννήθηκα αν και κάποιες φορές είναι άβολο» και συνεχίζει «Το να έχεις μεγάλο στήθος όπως εγώ, έκανε τα ψώνια τόσα χρόνια μια δύσκολη διαδικασία αλλά... έμαθα να το αγαπώ».

H Christina υιοθέτησε πρόσφατα ένα πολύ κοντό, shaggy καρέ που μπορεί να σου πηγαίνει και σένα. Δες το στο link: H πιο hot κοκκινομάλλα του Hollywood έκοψε τα μαλλιά της!