Phoebe Dynevor: Ο Δούκας του Χέιστινγκς θα συνεχίσει να είναι μέρος του Bridgerton

Sabine Camhi
Phoebe Dynevor: Ο Δούκας του Χέιστινγκς θα συνεχίσει να είναι μέρος του Bridgerton

Παρόλα αυτά, θα μας λείψει σίγουρα πολύ ο Rege-Jean Page!

Οι θαυμαστές της πολύ επιτυχημένης σειράς του Netflix ήταν πολύ αναστατωμένοι με την είδηση ότι έπρεπε να αποχαιρετήσουν τον Rege-Jean Page από το Bridgerton μετά από μία μόνο σεζόν.

Η Phoebe Dynevor αποκάλυψε τώρα πώς ο Simon, ο Δούκας του Χέιστινγκς, θα εξακολουθήσει να είναι παρών στην σειρά την επόμενη σεζόν, η οποία έχει αρχίσει ήδη τα γυρίσματα.



Μιλώντας στο The Wrap, η Phoebe αποκάλυψε ότι ενώ ο Rege-Jean δεν θα εμφανιστεί στην οθόνη, ο χαρακτήρας του θα έχει όμως έντονη παρουσία. «Νομίζω ότι θα αναφερθεί σίγουρα αρκετές φορές» μας είπε, προσθέτοντας ότι οι θαυμαστές θα δουν «το μωρό». Η Phoebe προσθέτει ότι η δεύτερη σεζόν θα «εστιάσει περισσότερο στη σχέση της με την οικογένεια Bridgerton».

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του πρωταγωνιστή της δημοφιλούς σειράς έγινε με αναπάντεχο τρόπο



«Είναι σίγουρα διαφορετικό», λέει για την επερχόμενη σεζόν. «Το έχω πει προηγουμένως, αλλά νομίζω ότι οι θαυμαστές που έχουν διαβάσει τα βιβλία γνωρίζουν ότι κάθε σεζόν θα επικεντρωθεί στο ταξίδι κάποιου διαφορετικού μέλους της οικογενείας. Και μπορεί αυτό να είναι λίγο περισσότερο δύσκολο για τους θαυμαστές που αγάπησαν τόσο πολύ την ιστορία της Daphne και του Simon. Αλλά ειλικρινά νομίζω ότι αυτό είναι το ωραίο με την σειρά μακροπρόθεσμα, να βλέπεις αυτές τις διαφορετικές ιστορίες αγάπης στην οθόνη».

«Νομίζω ότι κάθε σεζόν θα είναι διαφορετική και μαγική με τον δικό της τρόπο», λέει η Phoebe. «Δεν υπάρχουν πολλές τηλεοπτικές σειρές που το κάνουν αυτό, που επικεντρώνονται σε διαφορετικούς χαρακτήρες σε κάθε σεζόν», πρόσθεσε.

Ανυπομονούμε!