Άγριες Μέλισσες: Φινάλε με κλάμα και οδυρμό - Το Twitter θρήνησε τον Μιλτιάδη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Φινάλε με κλάμα και οδυρμό - Το Twitter θρήνησε τον Μιλτιάδη

Το «αντίο» στις Άγριες Μέλισσες δόθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο.

Αυλαία έριξαν απόψε οι Άγριες Μέλισσες, με τον δεύτερο κύκλο να ολοκληρώνεται με πολύ κλάμα και μια ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για τους χαρακτήρες της σειράς. Μετά τον τραγικό και σοκαριστικό θάνατο της Ανέτ, έπρεπε να δούμε και να ζήσουμε και αυτόν του Μιλτιάδη.

Η μαύρη νύχτα που έπεσε στο Διαφάνι άφησε πολλές πληγές, με τον Δούκα για πρώτη φορά να νιώθει ένοχος και να κλαίει με μαύρο δάκρυ για την αδερφή του Αννέτα. Υπό την απειλή του όπλου από τον Μιλτιάδη που ήρθε τραυματισμένος αναγκάστηκε να ακούσει όσα είχε να πει ο αδερφός του, ο οποίος λύγισε και αγκάλιασε την αδερφή του προκειμένου να την αποχαιρετίσει.

Ο θάνατος της Ανέτ πραγματικά μας σόκαρε.

«Καλή αντάμωση» της ψιθυρίζει και τον βλέπουμε να κατευθύνεται στο δέντρο που βρέθηκε κρεμασμένος ο Γιάννος. Ο Μιλτιάδης στη διάρκεια του δεύτερου κύκλου έκοψε το δέντρο με την ελπίδα ότι δεν θα έβλεπε ξανά τον Γιάννο μπροστά του. Το φινάλε όμως μας έριξε στα πατώματα, και επιτέλους ήρθε η δικαίωση. Η στιγμή που ο Γιάννος πιάνει από το χέρι τον Μιλτιάδη και «φεύγουν» μαζί «γονάτισε» το Twitter, το οποίο δεν σταμάτησε να κλαίει.

Και δεν ξέρω για εσένα, αλλά κι εγώ χρειάστηκα περίπου δύο πακέτα χαρτομάντιλα για να συνέλθω. Όσο μάλιστα τα σοκ ερχόταν απανωτά με τον σπαραγμό του Λάμπρου και της Βιολέτας, τόσο τα δάκρυα έτρεχαν ποτάμι στα μάτια μου. Τόσο δεν έκλαψα ούτε όταν πέθανε ο Leonardo DiCaprio στον Τιτανικό για να καταλάβεις την κατάσταση.



Το Twitter πήρε φωτιά με όσα συνέβησαν στο σημερινό επεισόδιο, κάνοντας ρεκόρ σχολίων, αφού το hashtag #AgriesMelisses συγκέντρωσε πάνω από 12 χιλιάδες σχόλια.

Αλήθεια έχεις ακούσει ποτέ τη μουσική των Άγριων Μελισσών;

Δες μερικά στη gallery που ακολουθεί και κάνε υπομονή μέχρι τον τρίτο κύκλο για να δούμε τελικά τι απέγινε ο Κωνσταντής: