MasterChef 5: Το απίθανο ρεκόρ του Τζιοβάνι σε Instagram και Twitter (photos)

Πατούλια Κατερίνα
MasterChef 5: Το απίθανο ρεκόρ του Τζιοβάνι σε Instagram και Twitter (photos)

Η αγάπη του κόσμου προς τον Τζιοβάνι είναι φανερή.

Η Τρίτη, ήταν η τελευταία ημέρα που είδαμε τον Τζιοβάνι Σκαράγκι (Giovanni Scaraggi) να μαγειρεύει στην κουζίνα του MasterChef 5 στο πλευρό του Διονύση. Ο Διονύσης με ένα colpo grosso κατάφερε να κλέψει τον Ιταλό σεφ και να τον εντάξει στην δική του ομάδα, σε μια προσπάθεια στρατηγικής κατά της Μαργαρίτας.

Ο Τζιοβάνι δεν κατάφερε να κερδίσει βέβαια στο πλευρό του Διονύση, χάνοντας και τα 5000 ευρώ που θα λάμβαναν ως δώρο οι βοηθοί κάθε φιναλίστ του τελικού του MasterChef 5.

Θυμήσου στο βίντεο την ημέρα που ο Gio πήρε την ποδιά για το ΜasterChef.



Τι αποκάλυψε ο Τζιοβάνι για τη στρατηγική του Διονύση

Μιλώντας από τη Ρόδο και από το εστιατόριό του στην Κατερίνα Καραβάτου και στη Φωλιά των Κου Κου, εξήγησε τη στρατηγική πίσω από την επιλογή αυτή του Διονύση:

«Ήθελα να μαγειρέψω με τη Μαργαρίτα μια τελευταία φορά, κατάλαβα την κίνηση του Διονύση, ήταν στρατηγική κίνηση, ήξερε ότι υπάρχει χημεία με τη Μαργαρίτα όταν μαγειρεύουμε».

«Κάποιες φορές, τα νεύρα μας κάνουν καλύτερους. Στο τέλος κέρδισε έναν πόντο παραπάνω η Μαργαρίτα, ήταν μια κίνηση κατά της ψυχολογίας της Μαργαρίτας.

Δεν ήταν το καλύτερο μενού που θα μπορούσαμε να κάνουμε στον τελικό, είχα ιδέες αλλά δεν πέρασαν. Ο Διονύσης έκανε ένα κλασικό μενού, εγώ είχα άλλες ιδέες, δεν θα έκανα για παράδειγμα πάπια, θα έκανα ψάρι», τόνισε ο Τζιοβάνι!

MasterChef 5: Ο Διονύσης έπιασε στο στόμα του τον Τζιοβάνι και το Twitter αντέδρασε

Το νέο ξεκίνημα του Gio!

Ο Τζιοβάνι έχει αφήσει πίσω πια το MasterChef 5 και έχει ξεκινήσει ήδη την πορεία του στη Ρόδο. Το εστιατόριο του Gio όπως τον φώναζαν οι συμπαίκτες του, άνοιξε στη Λαχανιά και το Sole Gianguaro είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον κόσμο που θα θελήσει να δει από κοντά τον τόσο αγαπητό παίκτη του MasterChef.



Το απίθανο ρεκόρ του Τζιοβάνι στα social media

Αν υπάρχει ένας πραγματικός νικητής του MasterChef 5 είναι ο Τζιοβάνι! Ο Ιταλός σεφ κατάφερε να φύγει ως ήρωας από το ριάλιτι μαγειρικής και να είναι τόσο αγαπητός στον κόσμο, που τα Likes και τα Follow πέφτουν βροχή.



Ο Τζιοβάνι που ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες να χρησιμοποιεί το προφίλ του στο Instagram από τις 24 Μαΐου μέχρι και σήμερα εκτοξεύτηκε από τους 3500 followers σε πάνω από 15 χιλιάδες ακολούθους.

Κι όχι μόνο!