Love your body! 10+1 διάσημες που έδειξαν και αγάπησαν τις ατέλειές τους (photos)

Love your body! 10+1 διάσημες που έδειξαν και αγάπησαν τις ατέλειές τους (photos)

Ελληνίδες και ξένες celebrities δεν διστάζουν να δείξουν το σώμα και το πρόσωπό τους εντελώς αρετουσάριστα και με κάθε πιθανό σημάδι πάνω τους!

Ένα τεράστιο κύμα αντιδράσεων προκάλεσαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι δηλώσεις μίας κοπέλας σχετικά με τα πρότυπα ομορφιάς. Η νεαρή γυναίκα, με βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter, κατακεραύνωσε όλες όσες αφήνουν τις τρίχες τους να μεγαλώσουν, όσες έχουν ραγάδες, πανάδες ή κυτταρίτιδα και τα δείχνουν στα social media.

Τα λόγια της και οι αντιδράσεις

Στο επίμαχο βίντεο, η κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη λέει ότι οι ραγάδες, οι πανάδες, η κυτταρίτιδα προσκρούουν στην αισθητική της, της προκαλούν ντροπή, αλλά και πως τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά είναι θέμα επιλογής του καθενός.

Λέει, επίσης, ότι η τριχοφυΐα στις γυναίκες δεν θα έπρεπε να υφίσταται και, μάλιστα, θα έπρεπε να επιβάλλεται η λύση της αποτρίχωσης, με όποιον τρόπο αυτό ενδείκνυται.

https://www.instagram.com/p/BiSKCKiDFt7

Όπως ήταν φυσικό, όλες αυτές οι δηλώσεις δημιούργησαν ένα μεγάλο κύμα οργής τόσο στο Twitter όσο ανάμεσα και στον κόσμο του θεάματος.

Καλλιτέχνες, ηθοποιοί και τραγουδίστριες έσπευσαν να… πάρουν θέση και να δηλώσουν πως δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσιολογικό από το να έχει μία γυναίκα ατέλειες.

Εδώ μπορείς να δεις τις διάσημες που έδειξαν τα σώματά τους αμέσως μετά τη γέννα!

Ένα μεγάλο «ναι» στις αρετουσάριστες φωτογραφίες από τις celebrities!

Αρκετές ήταν οι Ελληνίδες celebrities, μάλιστα, που αποφάσισαν να «μιλήσουν» για αυτό το θέμα μέσα από τα social media τους και να δείξουν το σώμα τους όπως ακριβώς είναι.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να τις δεις, όπως επίσης θα δεις και μερικές ξένες stars, που κατά καιρούς έχουν φανερώσει στο Instagram τι «κρύβεται» πίσω από τα εξώφυλλα των περιοδικών στα οποία ποζάρουν.



Είναι η δική τους αλήθεια και το δικό τους, πραγματικό σώμα, το οποίο και αγαπούν.

Cover photo: @poosh