Δανάη Μιχαλάκη: Η «Δρόσω» των Άγριων Μελισσών δεν παντρεύτηκε και ιδού η απόδειξη (video)

Δανάη Μιχαλάκη: Η «Δρόσω» των Άγριων Μελισσών δεν παντρεύτηκε και ιδού η απόδειξη (video)

Τελικά όλα ήταν φήμες!

Η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες, κατά κόσμον Δανάη Μιχαλάκη, είναι ερωτευμένη εδώ και περίπου δύο χρόνια με τον επίσης ηθοποιό, Γιώργο Παπαγεωργίου. Οι δυο τους, μάλιστα, είχαν αναφέρει σε δηλώσεις τους στην αρχή της χρονιάς ότι σχεδιάζουν να παντρευτούν μέσα στο καλοκαίρι του 2021.

Οι φήμες για γάμο στη Σύρο

Στα μέσα της εβδομάδας, η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» αποκάλυψε ότι το ζευγάρι θα παντρευόταν την Παρασκευή 4 Ιουνίου στη Σύρο, σε πολύ κλειστό κύκλο, με ελάχιστους καλεσμένους.

Εμείς είχαμε φανταστεί νύφη τη Δανάη Μιχαλάκη, πάντως, κι εδώ μπορείς να δεις περισσότερα!

Τελικά, η μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου, η γνωστή ηθοποιός, Φιλαρέτη Κομνηνού, δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Instagram στο οποίο έλεγε ότι παντρεύει τον γιο της. Όχι, όμως, τον πραγματικό, αλλά έναν από τους τηλεοπτικούς γιους της στη σειρά του ALPHA, «Αγγελική», όπου και πρωταγωνιστεί.

https://www.instagram.com/p/B-1mvYZpOE_

Η απόδειξη ότι ο γάμος τελικά δεν έγινε

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου δεν έγινε τελικά. Απόδειξη; Η ηθοποιός χθες βράδυ δεν βρισκόταν στη Σύρο, αλλά στην Αθήνα.

Και πιο συγκεκριμένα ήταν μαζί με συναδέλφους της σε θέατρο της Αθήνας, όπου και έκαναν πρόβα για την παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» στην οποία θα συμμετάσχει η Δανάη Μιχαλάκη.



Στο βίντεο βλέπεις καθαρά την ηθοποιό να βρίσκεται στη σκηνή του θεάτρου και να συνομιλεί με τον υπόλοιπο θίασο.