Matt Damon: «Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie είναι σαν φυλακισμένοι»

Matt Damon: «Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie είναι σαν φυλακισμένοι»

Ο διάσημος ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη όπου μίλησε, εκτός των άλλων, και για τους βασανισμένους φίλους του.

Μπορεί να έχει κερδίσει Oscar, να έχει παίξει σε μερικές από τις καλύτερες ταινίες της τελευταίας δεκαετίας και να έχει ψηφιστεί από το περιοδικό People ως «Ο Πιο Σέξι Άντρας Εν Ζωή», παρ' όλα αυτά όμως ο Matt Damon καταφέρνει να κρατά τη προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τους ενοχλητικούς παπαράτσι.

Κάτι που, ωστόσο, δεν ισχύει για κάποιους από τους διάσημους φίλους του. Όπως είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του «Έχω φίλους που είναι σαν φυλακισμένοι. Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie, για παράδειγμα. Δεν μπορούν να πάνε απλώς κάπου. Αν πάνε για μια βόλτα, το όλο θέμα μετατρέπεται σε μείζον θέμα εθνικής σημασίας».

Από την άλλη, η ζωή του ίδιου του Damon δεν έχει καμία σχέση με αυτή των Brangelina. «Είμαι πολύ τυχερός γιατί έχω τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους», είπε στη συνέντευξή του ο ηθοποιός. «Κάνω τη δουλειά που αγαπώ και χρειάζομαι, αλλά δεν έχω ανάγκη παραστρατιωτικούς φρουρούς για να με προστατεύσουν κάθε φορά που βγαίνω από τη πόρτα του σπιτιού μου».

Η φήμη και διασημότητα, όμως, δεν μετράνε τόσο για τον Matt Damon, όσο η οικογένειά του: «Από τότε που βρήκα τη γυναίκα μου (Luciana) και αποκτήσαμε παιδιά, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από αυτό. Έδωσε στη ζωή μου μια δραματική αλλαγή πορείας», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος είναι παντρεμένος από το 2005 και έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες.