Ο πατέρας του Ben Affleck αποκαλύπτει πως δεν έχει ιδέα για τη σχέση του γιου του με την JLo

Ο πατέρας του Ben Affleck αποκαλύπτει πως δεν έχει ιδέα για τη σχέση του γιου του με την JLo

Τι λέει ο πατέρας του διάσημου ηθοποιού;

Η επανασύνδεση της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck έχει γίνει πραγματικά σίριαλ. Οι paparazzi τρέχουν και… δεν φτάνουν για να καταφέρουν να απαθανατίσουν έστω και ένα τρυφερό ενσταντανέ τους. Οι ίδιοι, από την άλλη, κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς, ωστόσο, να έχουν μιλήσει για το αν είναι και πάλι μαζί.

Κι εκεί που όλος ο πλανήτης νόμιζε ότι όντως οι δύο stars τα ξαναβρήκαν μιας και διέρρευσαν αρκετές φωτογραφίες τους από έξοδό τους στο Δυτικό Hollywood, έρχεται ο πατέρας του Ben Affleck να ανατρέψει τα δεδομένα.

Δες εδώ τις πρόσφατες τρυφερές φωτογραφίες των Bennifer!

https://www.instagram.com/p/COcAqITJgj4

Τι υποστηρίζει ο μπαμπάς του Ben Affleck

Ο πατέρας του star φαίνεται να είναι το τελευταίο πρόσωπο που… γνωρίζει για όσα συμβαίνουν στον γιο του. Ειδικότερα, ο Timothy Affleck δήλωσε στην Αμερικανική Sun την Παρασκευή, ότι «δεν είχε ιδέα» ότι η Jennifer Lopez και ο γιος του τα ξαναβρήκαν μετά από 17 χρόνια.

«Φυσικά και έχω ακούσει για εκείνη», είπε ο 77χρονος. «Αλλά δεν είχα ιδέα για τίποτα από αυτά. Μιλάμε με τα παιδιά μου για τις ζωές τους όταν συναντιόμαστε, και μοιράζονται με εμένα ό,τι θέλουν να μοιραστούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο μπαμπάς του Ben Affleck είπε, στη συνέχεια, πως η πανδημία του κορονοϊού τον έκανε να μη συναντά τα παιδιά του για να προστατευθεί αφήνοντας υπόνοιες ότι… μπορεί να έχει χάσει και επεισόδια. Επέμεινε, ωστόσο, ότι δεν γνωρίζει τίποτα περί επανασύνδεσης.

Ο Timothy δεν δίστασε να πει, μάλιστα, πως ο γιος του είχε μαραζώσει όταν χώρισε από την Jennifer Lopez.



Το χρονικό της επανασύνδεσης

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck απαθανατίστηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Απρίλιο, αφού πια η star είχε χωρίσει από τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της, Alex Rodriguez.

Παρά το γεγονός ότι τηρούν σιγήν ιχθύος, οι δυο τους έχουν «πιαστεί» στον φακό των paparazzi σε εξορμήσεις τους στη Montana και στο Miami, αλλά και στο Δυτικό Hollywood, όπου η JLo φανερά είχε γείρει το κεφάλι της στον ώμο του Ben.