Survivor: After Ντάφι season-Τα κλάματα, η ασυλία και τα επικά σχόλια στο Twitter

Τσακιρίδου Χριστίνα
Survivor: After Ντάφι season-Τα κλάματα, η ασυλία και τα επικά σχόλια στο Twitter

Ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε ωστόσο το ριάλιτι επιβίωσης έχει αμείωτο ενδιαφέρον.

Η επόμενη ημέρα στο νησί μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Σε τροχιά τελικού έχει μπει σιγά-σιγά το Survivor 4 και όλοι κάνουν τις δικές τους υποθέσεις σχετικά με τους φιναλίστ αλλά και τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι επιβίωσης που έχει καταφέρει να καθηλώσει φέτος το τηλεοπτικό κοινό. Η αποχώρηση του Ντάφι έγινε viral και άλλαξε τα δεδομένα στο νησί και τις ισορροπίες των παικτών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από εδώ και στο εξής όλα θα είναι διαφορετικά αφού οι παίκτες θα αγωνίζονται καθαρά ατομικά.

Στην αρχή του αποψινού επεισοδίου ο Σάκης ξέσπασε αφού όπως ανέφερε ο Τριαντάφυλλος δέχθηκε σκληρό πόλεμο όλο αυτό το διάστημα από τους παίκτες και αποχώρησε. Μαζί με την Μαριαλένα ξέσπασαν σε κλάματα και ανέφεραν ότι εκτός παιχνιδιού θα είναι σίγουρα στο πλευρό του Τριαντάφυλλου και θα κάνουν παρέα.



Κάνε κλικ εδώ για να μαθαίνεις πρώτη όλες τις εξελίξεις του #Survivor4.

Το πάρτι των Amigos

Την ίδια ώρα οι Αmigos χαίρονται όσο τίποτα την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στην παραλία. Οι υπόλοιποι δείχνουν αρκετά ευδιάθετοι και περιμένουν να αγωνιστούν για την απόκτηση της ατομικής ασυλίας.



Η επόμενη ημέρα στο νησί και οι νέοι κανόνες

Βαδίζοντας προς τον μεγάλο τελικό όλα αλλάζουν αφού πλέον οι παίκτες θα αγωνίζονται ατομικά για την απόκτηση της ασυλίας. Ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Ελένη Χαμπέρη και η Καρολίνα τα δίνουν όλα με φόντο το μεγάλο έπαθλο. Εμείς αναμένουμε να δούμε ποιος θα κερδίσει απόψε το αγώνισμα...



Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικά από τα tweets που ξεχωρίσαμε για να πάρεις μια γεύση από την κοινή γνώμη.