Ο Τριαντάφυλλος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη και το Twitter τον δίκασε (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Ο Τριαντάφυλλος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη και το Twitter τον δίκασε (photos)

Ο Τριαντάφυλλος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και τα tweets ήταν πολλά. 

Ο Τριαντάφυλλος έδωσε την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου και ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται η πτήση του στον Ελευθέριο Βενιζέλο.

Ο τραγουδιστής που παρέμεινε στο Survivor παρά τις συνεχόμενες ψήφους προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες του, έφυγε τελικά στο σημείο που και ο ίδιος ήθελε πάρα πολύ να αποχωρήσει.

Ο Τριαντάφυλλος και η εμπειρία του Survivor:

triantafyllos1

Ο τραγουδιστής, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Love It εξήγησε πως έχει κερδίσει πολλά στοιχήματα μιας και ούτε η μητέρα του, ο πεθερός του αλλά και η ίδια η γυναίκα του δεν πίστευαν πως θα καταφέρει να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο για περισσότερες από δέκα μέρες.
Ο Ντάφυ τόνισε πάντως πως έχει ήδη χάσει 21 κιλά και ανυπομονεί να πάρει στην αγκαλιά του τον γιο του Νικόλα και να του δώσει την κόκκινη μπαντάνα καθώς και ένα κουκλάκι που του είχε φτιάξει ο Παύλος Γαλακτερός.

Ο Τριαντάφυλλος και η γυναίκα του:

Ο τραγουδιστής μίλησε με απίστευτα λόγια για τη γυναίκα του Δήμητρα, την οποία και αποκάλεσε γιατρίνα της ψυχής του.
Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε μάλιστα πως η γυναίκα του δεν ήθελε με τίποτα να μπλέξει με έναν τραγουδιστή, έναν άνθρωπο που εργάζεται στη νύχτα με τόσους πειρασμούς.



Ο Τριαντάφυλλος και το ζευγάρι του Survivor:

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε και για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τόνισε πως βλέπει μια αληθινή αγάπη ανάμεσα στα δύο παιδιά, τα οποία υπήρξαν σε σχέση για περισσότερα από δύο χρόνια. Βέβαια, ο τραγουδιστής εξήγησε πως δεν γνωρίζει αν όλο αυτό θα κρατήσει και μετά το παιχνίδι αλλά βλέπει πως υπάρχει κάτι ξεχωριστό μεταξύ τους.


https://www.instagram.com/p/CP0N0MJBzWF

O Ντάφι και η κωλοτούμπα:

Αν υπάρχει ένα σημείο της συνέντευξης του Τριαντάφυλλου που έκανε έξαλλο του Twitter, ήταν εκείνο στο οποίο ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη.

Χωρίς τον Ντάφι το Survivor: 4 εναλλακτικές για να ανέβουν τα νούμερα

Ο Τριαντάφυλλος υποστήριξε πως ζήτησε από τον Μπάρτζη να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης:

«Τι να πω για τον Νίκο, είναι ένα παιδί που όπως και εγώ έχει μεγαλώσει σε χωριό. Πήγα στο αυτί και του είπα μείνει να το πάρεις κι ας μην παίξεις ποτέ», τόνισε ο Ντάφι ενώ για τον James τόνισε:

«Τον James τον συμπαθούσα πάντα και μου άρεσε ως παίκτης και όταν ήταν στις κακές του, μου ζήταγε να του τραγουδήσω».



Το σημείο αυτό αλλά και η κωλοτούμπα του Ντάφι σε σχέση με τον Ντάνο, έκανε το Twitter να εξεγερθεί.

Δες την γκάλερι.